- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
Nekem is ugyszintén! Limitáltat dunaharasztin lehet kapni csak?
tegnap óta megvan a zöld Mixxed UP
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Az limitált ami nektek van?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Huma
addikt
Nálunk sajna nem.
Neten nézegettem, de csak nagykerekben találtam.
Nem nagyon van kedvem két órát bkv-zni a kánikulában miatta (főleg nem munka után). Ezért lenne jó ha valaki megszánna egy kis infóval. 4-6-os villamos, 7-es busz, 72, 73, 76-os troli, westend, Nyugati pu, Keleti pu környékén lenne jó nekem.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dragonfx
veterán
-
WRoli
tag
Igen erre én is kiváncsi lennék esetleg ha valaki tud külföldi árat,én Osztrák hypermarketbe
1,5E -ért láttam ..annyi szinte mint nálunk.(pedig osztrák cucc).
esetleg ha máshonan tudnátok..plománia,Szlovákia,ukrajnaDe érdekes mindenféleképp.
PazsiZ: Egyik energiaital sem egészséges..igy ne is beszéljünk arrol hogy egészségesseb..max (nem anyira szar')
De szerintem röviden: amekkora az ár különbség ,nem akkora a minöségi különbség,szóval ez nem arányos
még a Marketingel együtt sem mert a különbség 6-7x-eres,minimumIQ
-
WRoli
tag
igen én is igy gondolom hogy nagyon durva lenne .ha 10-20 ftkért álitanának elö 2deci redbult és 400ft.- ért (ami viszonylag jó ár) van 6-700ft-ért is álitanának elö
de a dont stop és a redbull előálitásának költsége enyire eltérne ..anyival meg nem jobb,és nem is tartalmazz másokat...persze a redbullba azért a vitamonikat elöszeretettel asználják!
de nem tudom elképzelni hogy ekkora lenne a különbség! dont stop:49
Red bull: 350ft.-
Még akkor is ha a redbullon van GIGA nagy marketing még akkor sem ...
Tehát tökmind1 melyiket iszod..ugyanaz.. csak az egyikért 400ft.-800ft-ig adsz ki a másikért 50-100ft.-t adsz ki!IQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest