Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Laraxior #27085 üzenetére
Szerintem meg igen, ahogy a fenti példa is mutatja, más a vonalkód, más ár tartozik hozzá a rendszerben.
Kovy
Nyisd,baszkibetört az ablak, idáig hallom. Barátnőm megy holnap a városba szerintem átnéz pár boltot, ha talál közlöm, hogy hol sikerült szereznie. Közben kaptam az infót kora délután még volt a Tescoban multis. Lehet rossz helyen keresték. Ahol az energiaitalok vannak ott nincs, hanem elöl a bejáratnál az akciós soron kell lennie, ha maradt. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Laraxior #26955 üzenetére
Azt a boltost akinek ilyen a felfogása ott kell hagyni,hogy rohadjon rá cuccos./Persze Bp-en ez könnyebb mert 200m-ként vannak kis közértek
Már nálunk zárt be kis közért mert tufa volt az eladó, és így senki nem ment hozzájuk.Inkább sétált +300m ahol normálisabb volt a kiszolgálás. -
-
-
-
X@b3e
addikt
válasz
Laraxior #26288 üzenetére
Khaos szokott lenni, más extrát nem igazán látni, hacsak be nem futott már ide is a VR46.
Rockstarokból van jobb felhozatal, Burn pet palackosak, köztük a Lemon, 0,5 Hellek, ugye taurinnal mind, no meg a kinti márkák. Én most pár 0,5 R*-t hozok, Assaultokat meg Burn Lemont egy fóliával kb sztem -
-
-
törölt tag
válasz
Laraxior #26252 üzenetére
150 körül van egy Hell, szóval 600-at megér. Meg az a bögre is 2-3-at. Én azt mondom max egy ezrest ér, nem többet. Én azért is veszem meg, mert a két új ízt azóta se találom sehol és érdekel. Meg jól jön a bögre. A normál bögre amúgy 2.5 decis ha csurig van, úgyhogy az ekkora.
Legalább a kurva doboz lenne fémből. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest