Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz rbalint88 #44342 üzenetére

    Persze, érthető, én csak azt írtam hogy már 1x is több mint amennyire szüksége van a szervezetnek, ezért is van a dobozon hogy ajánlott mennyiség, hiszen mellette még tápanyagból is jön.. és mint látható a dózis több százszoros a mennyiség. Na de térjünk vissza az eredeti témára.

    Visszatérve egyébként a dologra, a Hell classic és a Tesco Spark majdnem egyforma ízű (meglepetés volt, hogy a Tescós is van olyan finom), így sokszor érdemes volt nekem olyankor venni, mikor ledobták a Spark-ot 50Ft-ra / doboz. Én meg mentem vele úgy, hogy szépen ott volt kicsomagolatlanul a kosárban pár karton :D

    Szerencsére mindig valami akciós és 2/3-áron legalább beszerezhető... ha nem lenne az, akkor innék csak Hellt. (120-130 FT-nál drágábban jóideje nem vettem)

    A burn nekem nagyon édes (viszont rendkivül gyümölcsös, inkább szörpként felfogva néha jólesik), a Monster szintúgy ugye. A GO már egy kicsit hamisitott Hell, a RedBull az szerintem valami nagyon más kategória (nekem nem ízlik). A bomba ugye elég más évek óta, nekem az sem iható kategória.

Új hozzászólás Aktív témák