Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

amugy nem értem, hogy hogy számolnak az orák vagy a karkotok.Mert mindegyiknem hasonlo eszkozei vannak az adatok begyujtésére.
    ott van az optikai pulzusméro meg a véroxigén mérő az alján van benne GPS és giroszkop stb.

DE a legtöbb ora ezeket az adatokat külön külön megjeleniti ,de nem kombinálja öket.
    például, a lépésszámlálo gondolom abból számolja az adatát, hogy beirod a magasságot és az alaján van egy átlagos lépéstávolság és ezt összeadja a giroszkop jelzése alapján amikor rázkodik egyet a lépésnél a test, de aban már nem vagyok biztos, hogy figyelembe veszi e a GPS adatot, hogy mennyi volt az elmozdulás közben az ido a két jelzés között és a sebesség.
    ha ezt az összes adatot összekombinálná akkor talán pontosabb lenne ,mert nem mindenkinek hasonlo hosszu a lába vagy hasonloan hosszuakat lép még akkro sem ha a magasságuk azonos.

De ugyan igy nincs rá lehetöség, hogy egy grafikonon lehessen nézni a lépészámot a pulzust és a sebességet vagy bármely egyéb adatot amit elemezni lehetne

nincs meg a lehetösége az egyénnek, hogy a saját adataival azt kezdjen amit akar vagy ugy elemezze ahogy szeretné.
    NEm tudom, hogy akár egy excelbe vagy más formátumba le lehetne e menteni ezeket a nyers adatokat.

Ami durva, hogy olyan finkciokat nem tud az ora vagy orák amiket a telefonra letöltött aplikácio igen ami nem specifikusan erre lett kitalálva. például van autopause funkcio ha megáll az ember futás gyaloglásnál akkor nem megy a mérés, hogy ne torzitsa az értékeket. az oránál meg ha nem állitod meg akkor továbbra is megy az idő és a végén meg kijön ,hogy menynire lassu átlagot vagy szintidöt futott az ember. a másik, hogy van asisztens, hogy bemondja az aktuális időt, pulzust stb iléyenrol se hallottam az orával kapcsolatban.
    vagy hogy szolna, ha átléptem a zonákat és lassitani vagy gyorsitani kéne, hogy a tervet tartsam.
    A mobil aplikácioban még tervek is lehet késziteni az aktuális edzettséghez , nem csak egy általános mindenkire egyforma tervet aztán vagy tudja teljesiteni vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák