- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem ma ,de lehet már napok ota nem szinkronizál a telefonos appal.
Kapcsolodik BT-on keresztül, de amikor szinkronizálom, kiirja, hogy sikertelen.
A lépést és a kaloriát számolja, de az lehet a telefonbol nyeri az adatokat, de akkkor ez felvet egy kérdést megin, hogy akkor minek az orába érzékelö ha nem onnan vezsi az adatokat.A hiba forrása sztem az amit már régebben is kérdeztem, hogy több BT eszköz kapcsolatakor nem tud váltogatni egymás között és manuálisan se lehet megmondani ,hogy melyiket használja kivéve akkor ha valamelyik párositássát megszuntetem.
Mert nálam az Autohoz BT-on kapcsolodik a telefon, hogy a kihangositás és a spotify arrol menjen, viszont ha nincs a kocsi a közelembe akkor is az marad aktiv és nem vált át az orára.
ugyan igy, ha a BT fülest akarom használni akkor egyböl csatlakozik a telefonhoz, de az orához nem, igy addig nem csatlakozik hozzá amig a telefon párositását meg nem szuntetem.DE van, hogy ilyenkor se csatlakozik az orához vagy ha igen akkor meg nem ad ki hangot, tehát egyelöre még nem tudtam kiprobálni az orát telefon nélkül zenét hallgatni.
Pedig pont emiatt vettem, hogy telefon nélkül tudja hallgatni zenét futás közben.