Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Predatorr #449 üzenetére
pont ezt akartam volna én is kérdezni, hogy tegnap vettem egy BT fulest az orához és rámásoltam zenéket az orára összecsatlakoztattam és párositottam az orával.
Igaz, hogy egyelöre csak akkor csatlakozott az orához ha a telefonon kikapcsoltam a BT-t vagyis megszunt a csatlakozás az ora és a telefon között.
DE az orán átváltottam, hogy az orárol játsza a zenét és el is kezdi a lejátszást vagy is mutatja, hogy megy a számláló és a szám cimét is kiirja csak épp a fulesbe nem hallani semmit sem .
Ha meg visszaváltok hogy a telefonrol játszon le zenét akkor meg ugy is elinditja a spotify-t, hogy elöütte el sem volt inditva a telefonon .
jo lenne rájonni, hogy hogy lehetne telefon nélkül is zenét hallgatni vele és, hogy ugy is tudjon csatlakoznii, hogy a telefon is aktiv meg a füles is egyszerre .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- Netfone
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest