Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Predatorr #449 üzenetére
pont ezt akartam volna én is kérdezni, hogy tegnap vettem egy BT fulest az orához és rámásoltam zenéket az orára összecsatlakoztattam és párositottam az orával.
Igaz, hogy egyelöre csak akkor csatlakozott az orához ha a telefonon kikapcsoltam a BT-t vagyis megszunt a csatlakozás az ora és a telefon között.
DE az orán átváltottam, hogy az orárol játsza a zenét és el is kezdi a lejátszást vagy is mutatja, hogy megy a számláló és a szám cimét is kiirja csak épp a fulesbe nem hallani semmit sem .
Ha meg visszaváltok hogy a telefonrol játszon le zenét akkor meg ugy is elinditja a spotify-t, hogy elöütte el sem volt inditva a telefonon .
jo lenne rájonni, hogy hogy lehetne telefon nélkül is zenét hallgatni vele és, hogy ugy is tudjon csatlakoznii, hogy a telefon is aktiv meg a füles is egyszerre .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Honda topik
- Micro Four Thirds
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest