- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
skyrush7 #622 üzenetére
nekem is az ora és az alkalmazás is csak KNH-t ir mint választhatót, de ha jol tudom curve alkalmazással be lehet tenni bármelyiket, tehát közbe kell iktatni ezt a curve szolgáltatást és akkor egy minden otp, erste revolute.
Bár jobb lenne ha menne ilyen extra kitérő nélkül is.
-
repvez
addikt
válasz
skyrush7 #483 üzenetére
eltérő igények és eltérő felhasználási feltételek, de sztem ezek elég surun elöfordulo esetek lehetnének és sokan örülnének ha pár esetben át tudnának váltani amikor akarnak , és ne kelljen hozzá bonyolultabb menuben böklászni és törölni a csatlakozási beállitásokat minden esetben
-
repvez
addikt
válasz
skyrush7 #476 üzenetére
én több esetet is fel tudnék sorolni ahhoz, hogy miért lehetne akkro is az orát használni amikor a telefon is nálad van és igy váltani kéne a fülesnek a két forrás között.
az egyik, hogy az orán és a telefonon eltérő zenék lehetnek és olyan kedved van, hogy azt a zenét szeretnéd ami az orán van.
a második, ha a telefonon nincs lementve offline zene hanem csak spotyfi, de olyan helyen vagy ahol nincs térerő vagy lefogyott az adatmenyniség, buszon vagy vonaton
harmadik eset, amikor a telefonod lemerülöben van ,de az orán még mindig van energia.
ugy hirtelem ezek jutottak eszembe . ja és az orán miért van akkor egy küön menu ahol lehet választani , hogy mi legyen a forrás , az ora vagy a telefon, ha nem tud váltani köztük a csatlakozással, mivel ha a telefon nincs a közelben akkor ugy se tudnád hallgatni rola a zenét.
Illetve ha ott a telefon és ahhoz van csatlakoztatva akkor meg hiába választod az orát ha nem azt szolaltatja meg.nem tudom , hogy ez más oráknál hogyan müködik .
egyébként a fülest ha kiveszem a tokbol azonnal automatikusan beavatkozás nélkül csatlakozik a telefonhoz, mig az orával csak akkor ha manuálisan rákerestetek és csatlakoztatom, igy megint elveszti a gyakorlati jeletoségét az egyszerü használatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest