- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilincs89
tag
Sziasztok! Évek óta használok egy 3st töltésre. Mit ad isten, ma jó lett volna transmitterként használni. Mojietu app felrak, párosít, frekvencia beállít, minden ok, de hangot nem közvetít sehogy se. Tehát zene megy, bluetoothon kapcsolódva vagyok, de semmit se lehet hallani. Régen egyszer talán kipróbáltam, akkor úgy emlékszem működött, de talán akkor még más appal ment. Mit tudok tenni? Lehet beszart a transmitter része? Újrapárosítottam, töröltem, hangosítottam, frekit váltottam vele, és semmi.
-
Tibee86
nagyúr
Beszereztem egy ilyet, de borzasztó nagy csalódás... Van jópár xiaomi cuccom, mindegyikkel teljesen meg vagyok elégedve, ár-érték arányban nagyon jók. Viszont ez a cucc... Jó is lehetne, ha lenne hozzá normális app. iPhone-nal használom, nem tud automatikusan csatlakozni a telefonhoz, minden gyújtáskor zenél, majd amikor indítom az autót újra, amit természetesen nem lehet kikapcsolni, hangminőség a pocsék környékén evickél. Nagyjából 1-2 ezer forintot érne meg, a mostani 8-9 ezer forintos árcímkéje több mint vicc kategória.
-
Marchello19
tag
Sziasztok, valaki tudja, hogy hol kellene keresnem a hibát?
2006-os Chevrolet Aveohoz vettem egy Baseus AUX - BT adaptert. Rádugom a szivargyújtós usb aljzatomra, de kb. 10 másodperc után kikapcsol. Kipróbáltam másik aljzattal, azzal se volt jó. Power bankra kötöttem még, ott ugyan ez volt, viszont lakásban rákötöttem számítógépre, onnan jól kapja az áramot, ahogyan teló töltőről is jól megy. Igazából csak azért nem értem az egészet, mert mindegyik USB amire bedugtam 5V 1A-t enged ki.
Szivargyújtó a kocsiban jó elvileg, mert ha beledugok bármit, akkor világítanak. -
ntomka
nagyúr
válasz
zelikocc #1070 üzenetére
Végül vettem egy rodimit, mert alapvetően jól működik. Szerencsére a másik járműben jobb a szivargyújtó foglalat és nem okoz gondot a roidmi kialakítása.
Viszont azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy szemben a korábban meglévővel erre nem csatlakozik automatikusan a teló. Nem igazán értem, mindkettő ugyanolyan roidmi 3s, egyikre csatlakozik, másikra nem automatikusan. Ez mitől lehet?
-
cybershoot
csendes tag
Szasztok,
Járt már hasonlóan valaki Roidmi 3s-el?
Pár napja vettem észre, mikor használni szerettem volna, hogy nem világít az usb port a készüléken, de áramot ad (kamera működik). Ezen kívül a bloototh eszközöknél is a telefonnál már bw-btbox néven jelenik meg, illetve kapcsolódni se tudok rá.
Vicc az egészben, hogy kb 2 hete járt le a gari róla. -
ntomka
nagyúr
Valaki kipróbált már másfajta transmittert a roidmin kívül? Kéne vegyek még egyet, de nem kínlódnék a roidmi biztosíték gyilkos kialakításával, ha nem muszáj, mert van ami tudja ugyanazt.
-
Predator2
addikt
Helló
Mit kell olyankor csinálni, ha csatlakoztattam a transmittert (2s) működik, de a rádió alapzaját amit az "üres rádió csatorna" ad ki magából nem tűnik el?
Renault Clio 2 (2004-es)
THX
-
DeRP
csendes tag
Sziasztok! Roidmi 3S-el olyan problémám van, hogy kb. fél percenként sípol egyet akkor is ha megy a zene. Ennek mi lehet az oka?
Firmware legfrissebb. Próbáltuk másik telefonnal is, de ott is ugyanez a gond. Egyébként jól szólna, de így élvezhetetlen. -
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Balinov #1060 üzenetére
Az a baj, hogy fogalmam sincs ez hányas roidmi, ma meg ki se hoztam már magammal, mivel tegnap nem ment. Talán 2 es lehet.
Nem világít a roidmin semmi :( Szerintem túl széles a nyaka, és nem ér be a középső érintkező. Viszont barmolni nem szeretném, mert másik járműben meg jó.
Ja és jó lenne, ha menne vele a xiaomi 20w charger is. -
fp81
friss újonc
válasz
zelikocc #1050 üzenetére
Hello! Én iPhone-nal használom. Nekem olyan bajom van vele, hogy sokszor, teljesen random egyszer csak fogja magát és eldobja a zene lejátszást, szétkapcsol, majd pár percre rá újra össze kapcsolódik. Amikor szétkapcsol, olyan hangot ad ki, mint amikor anno a Windows 3.1-ből kiléptél. Nem tudom, mitől van ez, de, ha valaki tudja, ne tartsa magában.
-
zelikocc
senior tag
válasz
79balage #1052 üzenetére
Na szép. Időközben vettem egy Baseus S13-at sokkal jobban működik. Illetve működik. Mert ugye a xiaomi már nem megy iPhone-al.
Automatikusan csatlakozik mindig, megy róla a hívás is, és a hang minősége is tökéletes. Gyors töltést is tud QC és PD szabvánnyal is (van rajta Type C is) szóval azt ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest