- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
zelikocc #1070 üzenetére
Végül vettem egy rodimit, mert alapvetően jól működik. Szerencsére a másik járműben jobb a szivargyújtó foglalat és nem okoz gondot a roidmi kialakítása.
Viszont azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy szemben a korábban meglévővel erre nem csatlakozik automatikusan a teló. Nem igazán értem, mindkettő ugyanolyan roidmi 3s, egyikre csatlakozik, másikra nem automatikusan. Ez mitől lehet?
-
ntomka
nagyúr
Valaki kipróbált már másfajta transmittert a roidmin kívül? Kéne vegyek még egyet, de nem kínlódnék a roidmi biztosíték gyilkos kialakításával, ha nem muszáj, mert van ami tudja ugyanazt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Beerwolf #1024 üzenetére
Két probléma lehet csak vele:
1. Ha a szivargyújtó áram alatt marad gyújtás nélkül, akkor leszívhatja szép lassan az akksid.
2. Könnyen lehet, hogy elmegy készenléti módba ilyenkor (tipp, nemtom van-e ilyen funkciója) ha nem csatlakozik rá semmi, ezért a teló nem látja, hogy újra tud csatlakozni.Próbáld meg azt, hogy kiveszed a szivargyújtóból, megnézed, hogy a teló rendben lecsatlakozott-e, aztán dugd be újra és nézd a telót, hogy felcsatlakozik-e. Ha így sem csatlakozik fel, inkább a teló lesz a ludas.
-
ntomka
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #1000 üzenetére
Én itthon vettem a garancia és a 14 napos elállási lehetőség miatt, ha mégsem válna be.
Androidos csak a gyári app van rá szerintem. Ha sikerül vele felismertetni az eszközt, egyszer állítsd be jól, mert előfordul, hogy egy-egy frissítésnél nem látja egy darabig.[link]
A zsugorcsövet persze, óvatosan rámelegítettem, de nem kell ezeknek sok szerencsére, pici hőre már kapta is össze magát. De előtte próbáld ki a kocsidban hogy működik. Sajnos H Astra foglalata mintha nagyobb lenne, mint kéne vagy nem tudom, de lötyög benne és érzékeny emiatt a zárlatra.
Ajánlott frekvencia szerintem nincs. Azt kell megnézni, ahol a leggyakrabban használod (helyileg a kocsiban) ott milyen rádió adók vannak és azoktól eltérő frekvenciát kell választani. -
ntomka
nagyúr
Hozzáteszem, az látszik a képen, hogy a zsugorcső az kopik, de filléres tétel, bármikor újra lehet húzni, ha már gázos.
A lényeg ugye, hogy a két oldalsó érintkező az egyik pólus, a töltő vége a kiálló rugós taggal a másik. Na ez a vége nem csak a "végén érintkező", hanem felkerekítették az oldalára, így a legtöbb szivargyújtóban a másik pólussal felérintkezhet, H Astránál mivel lötyög is, így szinte biztosan. Zárlat, lehet biztosítékot cserélni a végtelenségig. Ezzel a kis trükkel ez kiküszöbölhető.
Ha úgy ráhúzod a házra ahogy nálam is látszik, akkor még a tartása is jobb lesz a foglalatban. -
ntomka
nagyúr
válasz
longhair #955 üzenetére
Én ezt úgy kezeltem, hogy a végét a lekerekítésig zsugorcsővel leszigeteltem. És még így jobban is tart a foglalatban (szintén H astra). Majd lövök képet ma róla.
Más: a MOJIETU app nem látja a roidmit nálam, pedig csatlakozva van. Újra is párosítottam már, az appot is reseteltem. Ötlet? Látom play storeban más is küzd ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged