- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
zelikocc #1070 üzenetére
Végül vettem egy rodimit, mert alapvetően jól működik. Szerencsére a másik járműben jobb a szivargyújtó foglalat és nem okoz gondot a roidmi kialakítása.
Viszont azt a furcsaságot tapasztaltam, hogy szemben a korábban meglévővel erre nem csatlakozik automatikusan a teló. Nem igazán értem, mindkettő ugyanolyan roidmi 3s, egyikre csatlakozik, másikra nem automatikusan. Ez mitől lehet?
-
fp81
friss újonc
válasz
zelikocc #1050 üzenetére
Hello! Én iPhone-nal használom. Nekem olyan bajom van vele, hogy sokszor, teljesen random egyszer csak fogja magát és eldobja a zene lejátszást, szétkapcsol, majd pár percre rá újra össze kapcsolódik. Amikor szétkapcsol, olyan hangot ad ki, mint amikor anno a Windows 3.1-ből kiléptél. Nem tudom, mitől van ez, de, ha valaki tudja, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest