- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #1309 üzenetére
Köszi, egyenlőre tesztelem az Accu Batteryvel aztán meglátjuk. Anyukám mondja mindig hogy feltölti közel 100-ra és pár óra alatt 20-ra zuhan. Most elkezdtem tesztelgetni (kapott egy friss gapps pakkot is + cache törlés), nekem eddig nem zuhant be még. Persze ettől még lehet cella hibás az akku és egy adott pontnál bezuhan majd, kíváncsi leszek. Mondanám hogy kicserélem az akkut neki, de ha elviszem boltba akkor 13 ezer alatt nem úszom meg és azért nem mai telefon, amúgy is terveztük nyár felé a cserét. Szóval nagy dilemma érdemes e belevágni az akksi cserébe. Házilag meg videók alapján megtudnám csinálni, de nem tudom anno Komáromi Attila aki még felélesztette a telefont a téglásított állapotból (egyszer véletlen el romoltam), milyen ragasztóval ragasztotta vissza a hátlapot. Szerintem B-7000 ragasztóval, de passz. Szóval ha akku hiba lesz, kérdés neki álljak e a cserének házilag... mert egy az akksi aliról 4-5 ezer ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest