Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nem tudom mit tud a xiaomi eu rom. Én nem találkoztam olyannal, ami ne működne.Illetve van egy ismert dolog, ezzel a LOS fejlesztői is tisztába vannak. Safetynet cts profil check fail. Ez azért van, mert a los fejlesztői, nem akarnak hivatalból device fingerpintet hamisítani. Ez a dolog a legújabb banki programok működésképtelenségét okozhatja.
Megoldás: Magisk telepítés, Magiskhide Props Config modul telepítése, terminálban futtatás rendszergazdaként, device fingerprint megváltoztatása Google Pixel4-re, reboot, és kész.
Ezek után a magisket akár uninstallálni is lehet, a hátrány az, hogy minden frissítés visszaírja az eredetit, tehát rendszerfrissítésenként, lehet ezt újra kell csinálni, vagy legkésőbb, akkor, amikor egy újabb banki programot telepítesz. (A már futtatott app frissítés után is működni fog.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest