- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
#81556480 #23524 üzenetére
1, a felét sem értem, de ránézek
2, ha csak nem pakolsz a gépre valami modolt rom-ot és írod át az egész rendszert itt ilyennel le se fognak szarni, olvasom már egy ideje, de csak ez megy az utóbbi pár hétben
3, szóval ilyen kérdésekkel inkább miui topikSzóval pécén képek, jobb egér, és kivágás. Nálam a kép csak akkor tűnik el az eredeti helyéről ha megvolt a beillesztés is, és a leválasztott telefonon ott maradtak azok a képek amelyeket előzőleg vágólapra pakoltam.
-
-
-
-
-
-
cadj92
csendes tag
válasz
#81556480 #2849 üzenetére
Ugyanúgy voltam a vásárlással, mint te, végül megvettem a Note 5-öt, nem bántam meg.
Eustock egyáltalán nem bonyolult, ha ugyanoda kéred a kiszállítást ahova számlázod ki sem kell töltened azt amit a képen látunk.
GLS hozza majd a telefont és a webes felületükön tudsz majd szállítási napot és címet módosítani.
-
jUUh
addikt
válasz
#81556480 #2851 üzenetére
Közösségi adószámra akkor van szükséged, ha van céged, stb, és akkor ugye áfa nélkül tudnál vásárolni. Ha nem egyezik meg a cím, akkor rákattintasz és beírod. A 990-es költséget maga az oldal valóban nem fogja kiírni, viszont a GLS által küldött emailben mar ott lesz. Szerintem az itt lévők 80%-a innen rendelte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest