- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
cadj92 #23500 üzenetére
Nem tudom akkor miért volt ez.Egyebkent 2x próbálkoztam a dologgal és a második ujratelepotes után bebootolt nekem is,csak nem működött a képernyő érzékelés.Ez a HavocOs esetében volt. Aztán most a MiuiHu -nal ugyanez a szitu Nem érzékel a képernyő.Nem tudom miért van ez,olyan hú de nagyon ezt a kernel telepítést nem lehet elrontani,szóval nem hinném hogy én csinálok rosszul valamit,illetve nem tudom hogy lehetne másképp minthogy a telefon tárhelyén a kernel,Twrp-ben telepíteni,majd inditom a rendszert. Mondjuk a telepítés után én már nem töröltem semmit hanem ranyomtam a rendszer újraindítására . Lehet az a baj? Na mindegy nem erőltetem . Emlékszem ez régebben sem mindenkinél működő dolog volt és ha jól rémlik akkor sem volt rá magyarázat miért van az hogy valakinél simán megy valakinél meg sehogy
-
hevizms
addikt
válasz
cadj92 #23476 üzenetére
Hát én már nagyon régóta nem követtem itt az eseményeket,így nekem most ez egy kissé kinai.
HavocOs???? Az meg hol található?
Kernel is hasonló kérdés.Firmware csere is detto kinai nekem igy első olvasatra
Még véletlenül sem szeretnék belefutni egy téglázásba hogy esetleg rossz romot rakok fel,vagy valamit rosszul csinálok.
Nekem egy ilyen tőbblépcsős manőverhez jó lenne egy kissé szájbarágósabb dolog,esetleg konkrét linkekkel nehogy baj legyenui: közben már rátaláltam az xda-n a romra,már töltöm lefelé.GAPPS esetében mit érdemes letölteni?Amit alapból ajánl? ARM64/9.06stock????
-
cadj92
csendes tag
Pont lejárt a szerkesztési idő. :/
Meglett, hydrogel lesz a jó kulcsszó, amúgy én ezt olvastam:
(#3108) grafnet -
cuccos19
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest