-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kszthly
senior tag
válasz
trebrona #5586 üzenetére
Kibontottam és még mindig nem teljesen világos.
Tényleg érdekel a különbség.
Eddig én is mindig recoveryből telepítettem, mert egyszerűbb és nem kell PC. De most tényleg más lett a végeredmény.
Valószínűleg a recovery telepítésnél jobban közrejátszik az is, hogy előtte milyen rom volt fent. -
Fejlesztő13
tag
válasz
trebrona #4060 üzenetére
Igen, ismerem a böngészős mókolásokat is, elismerem egyszerűek és általában működnek is. Viszont ha telefonról van szó akkor szerintem a legkényelmesebb megoldás appból használni a Youtubeot főleg a linkelt verziót: egy kattintás, háttérben és lezárva is működik, hangerő fényerő gesztusok, egy kis vpn-el megtámogatva videó leltöltés offline használatra.
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #3501 üzenetére
Van ennek is valami külön tecknikája?
Mert próbálom,de csak annyit érek el hogy rezzen egyet-egyet,ha meg elengedem őket akkor egyszerűen elindul a teló.
Lassan feladom,mert kikészít teljesenViktor0610 gyári rom van egyelőre.
Akkor lehet az lesz a bibi?Bár a Redmi 3 esetében is szenvedtem én ezzel hogy mindig vissza-visszajött a gyári recovery,pedig ott eu-t használtam én isMaist
Természetesn nyitva van.Gondolom ha amúgy nem lenne,végig sem tudnám vinni a telepitést Vagy nem? -
-
-
Karavik
veterán
válasz
trebrona #2312 üzenetére
Köszönöm a szót!
(#2272) szabi__memo:
Nem arról van szó, hogy jobb, vagy nem jobb, ha China ROM az alapja....Közvetve vagy közvetlenül minden MIUI kiadásnak China ROM az alapja, a hivatalos Global kiadásnak is. Ez a közös kiindulópont, ha bug-os a China build, akkor azt általában örökli a többi ráépülő kiadás is, de javításoknál ugyanígy. Ettől függetlenül, egyedi bug-ok, egyedi javítások előfordulhatnak különböző kiadásokban azonos alapul szolgáló ROM esetén is, mint ahogy feature-ökben is eltérnek.
Ebből kiindulva a Global kiadás is kvázi "custom" MIUI csak éppen hivatalos support-al. Xiaomi.eu a Global kiadás alternatívája, a különbségek ismeretében mindenki eldöntheti melyiket preferálja. Global kiadás egyetlen nagy előnye az AOSP stílusú értesítési rendszer, amely előny a MIUI10-el eltűnik, mert egységes lesz a China kiadással, így xiaomi.eu-val is.
Továbbá xiaomi.eu closed China beta (nem publikus nightly) kiadásokból is építkezik napi szinten tesztcélból, annak érdekében, hogy a pénteki publikus kiadásba ne kerüljön egyedi hiba. Ha ennek ellenére ez mégis előfordul és jelentve van xiaomi.eu fórumon, akkor az rendszerint még azon hétvégén javításra kerül újbóli v2 kiadással.
-
juve600
nagyúr
válasz
trebrona #2264 üzenetére
6. Tartsd nyomva a Shift-et és kattints jobb egér gombbal, majd kattints a felbukkanó menüben a "Parancsablak nyitása itt" lehetőségre.
8. Írd be: fastboot devices
Valami ilyet kell láss:
495a9737 fastbootbeírom és nincs ott semmi,már itt elakadtam
melyik a jó miflash verzió ?
-
F.B.I.
veterán
válasz
trebrona #2228 üzenetére
Nálam így megy el a 72 óra pihenő otthon. Nem kapcsolom be a PC-t már évek óta. A lényeg bizonyított: 36 órát tud, ami nekem elég. Normál használattal a 48 óra 5-6 óra SoT-al, nálam meglesz.
Akkor ha a YouTube-os használatot nem nézzük, akkor még durvábbat lehet kihozni belőle, nem?
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #1862 üzenetére
Ezt nem figyeltem,de majd este megyek haza kb ugyanez lesz.
Megnézem %-ban mennyit vesz le.ui: nem szeretnék úgy látszani mintha direkt csinálnám.Nem tehetek róla hogy nálam nem hozza soha egyik Xiaomi sem ezeket az űridőket.Én lennék a legboldogabb ha nem így lenne elhihetitek
Már félve nézek rá a százalékra
-
hevizms
addikt
válasz
trebrona #725 üzenetére
Ó a fenébe ha ezt előbb látom
Lényegében közben magamtól is megcsináltam a Home váltást,csak nálad bonyolultabban.
Átrakosgattam egyesével az ikonokat,a másikról meg vissza a másikakat,majd kineveztem azt új Home oldalnak ott a beállitásoknál ahol te is mutatod.
De látom csak cserélni kellett volna,mert lehet azt isKöszönöm
-
Norby86
őstag
válasz
trebrona #1373 üzenetére
Jelenleg a Miuipro mókolt rom van fent TWRP-vel. Erre se mehet a China Stable fastboot alól? Majd arra rá a Global stable a telefon gyökeréből sima frissítésként? Ha nem mehet így akkor most mitévő legyek? Miflash a legfrisebb verzió. Ma telepítettem vele a Redmi 4X-em szintén fastboot alól és azt hibátlanul fel telepítette így.
-
Norby86
őstag
válasz
trebrona #1371 üzenetére
Igen, be is volt a mappa tallózva, refresh-re is rányomtam, majd bejött a sor ami jelzi hogy készen áll a flash-re, ezután nyomtam meg a flash-t, alul clean all volt kiválasztva, de csak a csík futott végig. Most megpróbálom a China stable romot feltenni, aztán arra frissítésként a global stable-t.
-
-
Norby86
őstag
válasz
trebrona #1240 üzenetére
Végül a Vendor-t nem jelöltem be de a többit igen. Felment a rom, de az a baj a system partició a TWRP szerint csak olvasható. Pedig most ugye ez az orosz rom van rajta a miuipro. lazyflasher-t most tettem fel, de most meg a rom nem bootol, csak az animáció megy körbe-körbe.
Lehet kezdem előröl, valami nekem itt nem kerek. Mert ha már egyszer felment a miuipro rom akkor miért csak olvasható a system partició? Már nem a gyári rom van rajta ilyenkor. -
Norby86
őstag
válasz
trebrona #1187 üzenetére
A telefonnak nincs még engedélye. Nem ugy van hogy a fejlesztői lehetőségek MI unlock állapot alatt kell a készüléket a fiókhoz adni? Mert én azt csináltam, aztán rádugtam a Mi unlock programra, kiirta 360 órát várjak. Pedig előtte még fél évvel ezelőtt kb a Redmi 4X-em is ezzel a fiókkal nyitottam. Ott is ezen a procedúrán mentem végig aztán 3-4 nap mulva kinyitotta a bootloadert a mi unlock program.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest