-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
slayernick66 #22490 üzenetére
Ha teheted, próbálj meg egy másik fülest. Szerintem annak a gombja/gombjai mondta/mondták be az unalmast.
-
tonyrulez
őstag
válasz
slayernick66 #14594 üzenetére
Feloldáskor eltűnő, fentről lehúzva előbukkanó virtuális kezelőgombos történet Masik Final-on is gyakran előfordul, ezek szerint még mindig nem javították.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
slayernick66 #14594 üzenetére
A stabil nem a legjobb egyenlőre,tedd fel a betat,az fényévekkel jobb és elöbbre van fejlesztésben!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
slayernick66 #14261 üzenetére
-
fuze
őstag
válasz
slayernick66 #13794 üzenetére
A hétvégén igyekszem beleasni magam de ez a default theme sötét változata lenne, plusz funkciókat és tartalmát tekintve eltérő megjelenítést nem kapna. A fehér sötétszürkére cserélődik, és ehhez igazitok hozzá minden egyebet, hogy ugyanazt az élményt kapjuk mint a világos felület esetén. Utóbbit ilyenkor a kontrasztra és az egységes megjelenítésre értem.
-
tonyrulez
őstag
válasz
slayernick66 #13733 üzenetére
Nem találtam még valós MIUI sötét témát amit ne tolt volna túl a készítője és lett a végeredménye egy bazári kacat.
-
válasz
slayernick66 #13719 üzenetére
Szuper!
Örülök! -
válasz
slayernick66 #13716 üzenetére
Azt nézd meg, a Megjelenítés más alkalmazások felett (a beállításokon belül keress rá) részen milyen appoknak van engedélye.
Ha egyenként kiveszed az engedêlyeket, szerimtem az egyiknél sikerülhet a másik appot beállítani. -
válasz
slayernick66 #13713 üzenetére
Ha jól értem, valami app, ami a többi felett jelenhet meg, az blokkolja.
-
válasz
slayernick66 #13711 üzenetére
Nekem ez az app Fingerprint Quick Action jó volt erre a célra.
-
válasz
slayernick66 #13708 üzenetére
Nem értem.
Fordítanál?
Az ékezetek hiánya még csak hagyján.Linkelhetnéd az appot. Amit én találtam Fingerprint Swipes néven, azt be tudtam kapcsolni, de nem működött.
-
dioka7
senior tag
válasz
slayernick66 #12432 üzenetére
Szia, igaz, hogy fentről kell lefelé húzni az ujjad az értesítési sávhoz, de nem kell a kijelző legtetejétől indulni. Próbáld ki a mozdulatot a kijelző közepén. Ha nem vagy semmilyen app-ban, akkor működik, bár az igaz, hogy ha már pl egy böngészőben vagy, akkor nem fog, mert ugye ott görgetsz ezzel a mozdulattal.
-
válasz
slayernick66 #12438 üzenetére
android ilyen
Lentről felfelé húzás a kezdőképernyőre visszatérés, az nem lehet redőny is egyben.
-
válasz
slayernick66 #12432 üzenetére
Vegyél egy iPhone-t!
Kisebb kijelző, lentről felfelé húzható kapcsolók, neked kellő csúszkák. -
tonyrulez
őstag
válasz
slayernick66 #12421 üzenetére
Ahhoz olyan zenelejátszót kell letölts, amiben bekapcsolható saját lockscreen. Prémiumok többsége tudja, én Poweramp-ot használok, tudja (igaz itt nem sima csúszka van, hanem Soundcloudhoz hasonló vizualizációs cucc, ami nekem sokkal jobban bejön).
Viktor0610: Viszont számon belül tekerni nem lehet, csak megállítani és léptetni.
-
válasz
slayernick66 #12425 üzenetére
Beállítások - Értesítések és állapotsor - Értesítési panel a képernyőzáron.
Ezt bekapcsolva lezárt kijelző mellett is tudod nyomkodni a lehúzható kapcsolókat. -
válasz
slayernick66 #12425 üzenetére
Ha a spotify app nem tudja, akkor nincs megoldás. Spotifynál kell kopogtatni, hogy csinálják ilyenre a lockscreent.
-
válasz
slayernick66 #12421 üzenetére
Az, hogy a csúszka legyen a számon belül az appfüggő. Olyat kell keress, amiben az benne van.
A hangerőszabályzó megy a gombokkal.
A kapcsolók lehúzhatósága menüből állítható. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66 #3043 üzenetére
Takarító app-pal ne jatszadozz...
Akku ugyileg meg sírok, sötétség van.
-
válasz
slayernick66 #3055 üzenetére
Miért nem kapcsolod ki az egész Cleaner appot?
Mármint letiltani talán nem lehet, de hogy magától törölje a "szemetet", azt ki lehet kapcsolni. Én legalábbis kikapcsoltam.
-
hargitomi
tag
válasz
slayernick66 #3043 üzenetére
En hasznalok, 1 hete vannak letoltve a szamaim, meg egyszer sem tuntek el.
-
jUUh
addikt
válasz
slayernick66 #2840 üzenetére
XDA-n azt is írtak, hogy akkuoptimizalo app is okozhat ilyesmit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66 #2840 üzenetére
Esetleg valami biztonsagi program, sajna ez kiserletezgetes meg gugli. :/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66 #2838 üzenetére
Gyors gugli utan Alert Window Checker, mas ötletem nincs.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66 #2836 üzenetére
Nem futtatsz valami alkalmazast ami overlayt hasznal - minden mas alkalmazas felett fut? Kb ez ez a hibauzenet.
-
slayernick66
tag
válasz
slayernick66 #2834 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
slayernick66 #2498 üzenetére
1 igen
2 barhol lehuzod a kijelzot, lehuzod az ertesitesi savot a launcherben
3 a kimeneti hangerőt megemelték a 9.5.13.0-ban már, minosegnek van egy teteje es jo kerdes ez hol all jelenleg. Kulonfele szoftveres mokolasokkal (viper4nemtommi) szerintem csak egyfajta EQ-t teszel erre. -
neoforce
aktív tag
válasz
Igen! Nekem pl ma este frissitette a telefon magátol !
-
kovacszk
senior tag
válasz
slayernick66 #2505 üzenetére
Hát nem nagyon tudok szájbarágós leírást linkelni sajnos. Gyors összefoglalás, ha nagy (kicsi) bromságot írok úgyis javítanak
Leegyszerűsítve a bootloader felel a kernel és maga a rom betöltéséért, ha ez zárt nem tudsz beleavatkozni a folyamatba, tehát csak azt tudod elindítani amit a gyár felrakott, ha nyitott akkor tudsz nem gyári fw-t/kernelt felrakni.
Ehhez szükség lesz egy twrp-re ebbe még a rendszer betöltődése előtt bootolsz és itt tudsz telepíteni.
Root tulajdonképpen nem más mint egy rendszergazda jog, engedélyezed a programoknak hogy olyan dolgokat is módosítsanak a rendszerben amit egyébként nem tudnának. -
válasz
slayernick66 #2504 üzenetére
Nekem a Fingerprints Gestures progival érintésre legördül a felső menü.
-
kovacszk
senior tag
válasz
Hangot tudod javítani, de csak ha root-olsz. Magisk-hoz letöltöd a viper4android modult, nagyot javított rajta. Ebből kiindulva sw hiba, elképzelhető hogy romba is lesz változás, ha elég sokan jelzik nekik hogy nem az igazi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Kijelzőn lefelé húzással legördül az értesítősáv.
-
válasz
Engedélyezd a kisegítő lehetőségek alatt a Fingerprint Gestures vagy más egyéb programot, amit erre a célra használsz.
Mondjuk az említett programban a görgetéshez Root jog kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest