-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35688 üzenetére
Nem, biztos nem jó.. Ugye a TWRP az twrp-3.3.1-0-mido.img? Ha MTP-vel lett másolva akkor valószínűleg sérültek a fileok másoláskor, az AEX valószínűleg nem volt sérült. Mostanában már egyre több ilyenbe futnak bele az emberek.. PC-n másik port, másik kábel általában megoldja de én a helyedben maradnék az USB OTG / MicroSD PC-ről közvetlen zip másolásnál, mert az még mindig biztosabb (sajnos). Az Error 7 túl általános sajnos, egy recovery log többet elárulna (TWRP - Advanced - copy log - na az a log kéne..).
Juteszembe: AICP QuickTile szélességre: settings - display - density - állítsd 380 környéke fölé, akkor már jó mindegyik
-
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35683 üzenetére
En nem akarlak meggyozni, hogy mindenkepp AICP-t hasznalj
Ha visszaolvasol (eveket..
) nekem is az AEX volt a kedvencem, csak nagyon sokaig leallt..
Az allithatosagnak tenyleg nincs sok ertelme igy egyebkent, az ikonoknak kozelebb es kisebbnek kene lennie.. ha lesz ra idom csinalok kepeket es le is jelentem. Meg hogy temavaltasnal nalad "lefagyott" - nalam mondjuk ilyet meg nem produkalt.
Meg meghoztad a kedvem egy visszavaltashoz..
-
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35681 üzenetére
Valóban, a QuickTile ikonjainak a szélességére gondolsz és át kell állítani a stílusát ha zavar, igen, csak én eleve jobban szeretem az alap ikonkészletet így ez nekem fel se tűnt. De ez szerintem nem olyan veszélyes (:
Settings > AICP extras > Themes > QS shape > és én itt a Plain accent-et használom (a Plain is jó) de a többi vagy kiér a széléig (pl. a hexagon) vagy kintebb is ér. -
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35679 üzenetére
Direkt mondtam hogy unofficial AEX-et ajánlok, nem véletlen: a hivatalos az 2019. augusztusi..
AICP-ben milyen bugokat találtál? Mert nekem még nem jött előt egy se
Szóval érdekelne.
Nem, biztosan nem kell bejáratni.. ellenben ha hagyod hűlni.. meg nem pörög egy friss install utána a CPU az sokat tud segíteni
Nálam az AICP is simán tölt meg felelő körülmények közt.
-
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35671 üzenetére
Én nem ajánlottam 10-es ROM-ot, pont ezek miatt a dolgok miatt.
Nem tudom (mert nem írod) hogy melyik AEX lett végül,
de megpróbálhatod egy másik kernellel (Underground, Ethereal, NotKernel).
Az elírás meg nyilvánvaló volt a feszültség nem folyikMost nálam AICP-n - stock kernelével, szobahőmérsékleten, terhelés nélkül, nyugalmi állapotban de bekapcsolt kijelzővel - 1.6..1.7A / 4.4..4.7V de ennél magasabbra csak kikapcsolt kijelző és téli udvari tartással sikerült még mennem úgyhogy bármi mást hallasz bárkitől biztos hogy festi magát
meg le is írtam az elektronikai hátteret itt és itt (és itt angolul).
-
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35651 üzenetére
Akkor viszont.. nem stabil ROM lehetett rajta hanem gyári de beta.
Mert azt fel lehetett rakni bootloader nyitás nélkül is / és az már nem formázta meg nyitáskor.
"Best ROM"-ra keresés meg a legnagyobb ökörségmindenkinek más a best
Mindegyik a sajátjára mondja hogy best - mindegyik best, ha mind best egyik se best
Akkor ebben az indiai módiban nem vagy járatos
Akkor továbbra is javaslom valamelyik letisztult Pie-t azok közül amiket írtam. -
crok
Topikgazda
válasz
Crim96 #35646 üzenetére
Használtan vetted, nyitás előtt is az elejétől a tied volt a készülék?
Mert lehet nyitott volt az már.. Jó eséllyel ez lesz a magyarázat.Android 10-es ROM a Mido-ra van vagy egy tucat mára már,
nem tudom hol nézelődtél
de csak a telefon XDA ROM topiklistájából Andoid 10-et szemezgetve:
OmniROM
CarbonROM
Pixel Experience
crDroid
ArrowOS
Bliss
AOSiP Derpfest
SuperiorOS
POSP
PixysOS
Havoc
TitaniumOS
CesiumOS
AOSiP
Mokee
..és ezek csak a már official státuszúak, unofficial ennél 2x több van,
és ezen unofficial-ok fele is igazából az official bétája (AICP, AEX, MSM..).
Ha Telegramon fent vagy akkor a telefon letöltőcsatornáját is nézd át.A crDroid jó kis ROM, nem nagyon panaszkodnak rá, most hogy a Goodix ujjlenyomatolvasókra is lett gyógyír nagyon beindult a dömping, egyre kevesebb a Pie.. Ami viszont 10-esen cinkes: egész képernyős gesztusvezérlés, na az pl. lagol. Meg egyelőre valahogy több akkut fogyasztanak.
De most őszinte leszek: ha tényleg - és bevallottan - noob vagy akkor szerintem hanyagold még a 10-et (nem is tudom mi van a 10-ben ami nincs meg a Pie-ban és élni nem lehet nélküle) és először tegyél fel valami stabil Pie-t, majd utána kialakul mit szeretnél, vagy már az elején szedj le vagy 10..15 ROM-ot és flash-eld végig, nyomkodd végig és ami megtetszik a végén na azt tedd fel a végén / hagyd úgy és lakd be - és ez nem feltétlen kell hogy 10-es legyen, szerinem ezen a telefonon fognak rossz meglepetések érni, ez egy épp most három éves (alsó?)középkategóriás készülék, ne akarjunk már csodát várni.
MIUI is van 10-es port de azt nagyon nem ajánlom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest