Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crim96

    lelkes újonc

    válasz crok #35659 üzenetére

    Ez igen! :Y Köszönöm, ez nagyon jól jött, és pont nagyon jókor!

    Ez alapján meg is próbáltam feltelepíteni az AEX-et este, de első pár alkalommal nem akart menni, így aztán egy izzadságcseppel a homlokomon, de még higgadtan megpróbálkoztam a crDroid android 10-es verziójával. Gond nélkül, elsőre felment. Hát, az android 10 tényleg nem az a bejövős fajta (bár közel sem lassú, sőt, a MIUI-nál jóval gyorsabbnak éreztem!), a crDroid-nak meg alapból van pár zavaróbb bugja, az aksit is két pofára tömi, így újra megpróbáltam az AEX-et, ekkor már sikerrel (újra letöltöttem, és újra felmásoltam az SD-re)! És ha már pont szóba került a töltés...

    Egy zavaró problémát észrevettem, amióta telepítettem az AEX-et. A töltési idő megsokszorozódott. Néhány órája már a töltőn van a mobil (talán 2-3), de még mindig nem sikerült 80% fölé menni, pedig 40-ről indult. Azt írja, lassú töltéssel tölt, és 100 és 800mV között ugrál. Ennyi idő alatt máskor 0-ról 100-ra gond nélkül felmegy.

    Lehet, hogy megpróbálok egy újratelepítést (bár az esti bakizások után nem szívesen), ha pedig nem akar elmúlni, megnézem az AICP-t. Abban be lehet állítani, hogy a fényerő csúszka lent legyen?

Új hozzászólás Aktív témák