- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz slezakimi #31598 üzenetére
Leírásában benne van minden amit tenned kell (egyébként úgy kell mint bármelyik másikat), én /data format-al tenném fel hogy az encrypt biztosan ne legyen utána gond (de vigyázz mert így a belső memóriáról minden eltűnik, ha ott volt a ROM zip az nem jó, akkor vagy MicroSD kártya vagy USB-OTG pendrive-al vagy format után MTP-vel PC-ről másold vissza a flash-elendő ZIP-eket). Annyi plusz van, hogy "*Please Clear and Update Your AGPS Data After Flashing the rom"
-
crok
Topikgazda
válasz slezakimi #31596 üzenetére
Nincs előírva a dev által, de én azt ajánlom hogy igen, 5 másodperc az egész és mivel nem tudom mikori lehet a mostani firmware-ed (az utolsó LineageOS 14.1 ami Nougat volt az 2017.11.09-n lett kiadva, így feltételezem hogy ennél nem lehet sokkal frissebb a készüléken levő firmware) így én mindenképp frissíteném.
-
crok
Topikgazda
válasz slezakimi #27117 üzenetére
Firmware-t nem kell piszkálni ha nincsenek RIL vétel gondjaid.
Amit kihagytam mint custom kernel és ezáltal némi lehetőség a biztonsági frissítésekre: a [Xenial kernel] - mert annak a mai napig van LOS meg egyéb alá Nougat frissítése is! Letölthető [innen] vagy a [Megáról]. -
crok
Topikgazda
válasz slezakimi #27110 üzenetére
[Utolsó 14.1] [LineageOS] - a legfrissebb, én ha Nougat akkor ezt tenném fel.
[XenonHD] - viszont ez csak feb. közepi build.. ellenben IMHO nagyon jó.
AOSP Extended (aka AEX) 4.6 - ez már nem elérhető a hivatalos szerveren de a [Mega tárhelyemen] igen, az utolsó hivatalos 2017 nov. közepi, az unofficial 2018 feb. közepei.
[LegendROM] - ez is nagyon jól sikerült, a Lineage 14.1 az alapja.
Csak hát.. ezeket már nem viszik tovább, nincs security patch.. custom kernellel még talán kicsit lehet előrébb tolni de ott is leálltak a Nougat vonallal max. februárban. De majd írnak a többiek is kinek mi adta N vonalon.
-
fudi2002
veterán
válasz slezakimi #18797 üzenetére
Most direkt kipróbáltam, tökéletes. Nézd meg nova nélkül.
(#18796) BullZeye - Nos én MIUI/CMModot szerettem mindíg is, meglett a teló, gondoltam majd RR vagy CRdroid vagy valami hasonló megy fel, de annyira jól működik és bejött nekem az eu alapú miui, hogy egyszerűen nem érzek semmi késztetést, hogy bármi másra váltsak.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
DolbySys
csendes tag
válasz slezakimi #18331 üzenetére
Sziasztok! Megjott a Gearbestrol rendelt 2 db. RN4 global 4/64(fekete es arany szinben) . .meg tesztelgetem ,a testreszabasokat vegzem .
Mit kell beallitsak, hogy a kapott uzeneteknel ne a szam jelenjen meg ,hanem a nev amit a Nevjegyzekbe lementettem ?
''Vorschprung durch Technik'' by T+A
-
razorka777
veterán
válasz slezakimi #16612 üzenetére
Jelenleg a ResurrectionRemix 5.8.5 amit használok.
Ez már végleges, stabil, nagyon szeretem.
Ami ebben a romban plusz pont, hogy integrált a magisk, így a root-tal már nem kell foglalkozni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest