Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
Na tegnap este el is jött a nagy nap (illetve este
), neki álltam a Q telepítésének munka után, (gondoltam 1-2 óra alatt megvagyok de amikor mentettem le a belső tárhelyet állandóan leállt a másolás egy idő után, hiába bekapcsolt állapotban másoltam vagy hiába recoveryn keresztül, úgyhogy lett belőle 2-3 óra
) a végeredmény egyelőre elég bíztató bár sok mindent még nem csináltam rajta az ébresztő app épp hogy felment mielőtt bealudtam
Szerencsére ment orangefox alól is, az R11re több helyen írták hogy kezeli a 4.9es romokat illetve a topikban is kaptam egy megerősítést
IRt csak este fogom tudni tesztelni a többi funkció egyelőre teszi a dolgát egyet kivéve, offline chargingnál nincs semmi csak egy MI logo 
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), neki álltam a Q telepítésének munka után, (gondoltam 1-2 óra alatt megvagyok de amikor mentettem le a belső tárhelyet állandóan leállt a másolás egy idő után, hiába bekapcsolt állapotban másoltam vagy hiába recoveryn keresztül, úgyhogy lett belőle 2-3 óra
) a végeredmény egyelőre elég bíztató bár sok mindent még nem csináltam rajta az ébresztő app épp hogy felment mielőtt bealudtam
Szerencsére ment orangefox alól is, az R11re több helyen írták hogy kezeli a 4.9es romokat illetve a topikban is kaptam egy megerősítést
IRt csak este fogom tudni tesztelni a többi funkció egyelőre teszi a dolgát egyet kivéve, offline chargingnál nincs semmi csak egy MI logo