Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz Golyo69 #7309 üzenetére

Szerintem dev lesz az. Nekem global stable van és abból 8.1.3-as a legutolsó frissítés, újabbat nem talál.

MÁS:
    Már kicsit el votlam keseredve, mert az 1 simes 8-10 órás kijelzőidők után dual simmel ugyanolyan használat mellett csak 5-6 órák jöttek össze és készenlétben megint eléggé merült, pedig csak egy telefonálos második simet tettem be. Az ok valószíbűleg az volt, hogy valamiért a második simet 3G-n akarja tartani, és nem igazán lehet beállítani a rendes beállítások között, hogy 2G-n menjen a második sim. A 3G cellák keresése kb 3-szor annyit fogyaszt készenlétben mint a 2G saját tapasztalat és minden mérés is ezt mutatja még ha nincs is mobilnet bekapcsolva akkor is. Igaz tényleg jobb 3G-n hangminőség, de nekem a 2G is megfelel figyelembe véve az üzemidőt. Örök hála és köszönet battag -nak, aki egy fura, de legalább működő megoldást adott, most a második sim marad 2G-n újraindításig legalább: [link]

Ez egy egyértelmű hiba a 8.1.3 MIUI rom-ban, hogy a másod sim (nem mobilnetes) sim esetén nem lehet beállítani a preferált hálózatot, de pl. a mobilnetre dedikált sim esetén ezt be lehet állítani. Szóval ez egyértelmű bug. Minden más dualsimes mobilomon, ezt be lehetett állítani. Hol lehet bejelenteni a szoftverhibákat a Xiaomi-nak? Nem baj ha angol, mondjuk kínai nyelv nálam nem játszik sajnos :N

Új hozzászólás Aktív témák