- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
Pro!Petya #164 üzenetére
Ha még az akksit a hangszótót és a mikrofont is elhagynák belőle -elvégre otthonra minek az-, akkor lehet 3x olcsóbb lenne!
De egyébkémt a Pro verziót emlegette a fórumtárs, azt meg nem tudjuk mennyi lenne itthon, de amíg nem kapni addig szerintem jó alternatíva lehet helyette, mert sokan a GPS-t és a kicsit erősebb SOC-t hiányolják a cikkben szereplőtől.(azért a Dex nagyon ott van a szeren, gyakorlatilag egy 'asztali' operációs rendszert kapsz, ami a tablet kijelzőjét teljes mértékben kihasználja, nem egy felnagyított telefonos MiUI-t kap az emberfia)
-
-
d@vee
őstag
-
válasz
Pro!Petya #78 üzenetére
Az NFC-t én speciel nem tartom szükségesnek, mert nem életszerű, hogy táblagéppel fizessen valaki
Bár láttam már embert táblagépet a füléhez nyomva telefonálni
Meg táblagéppel fényképeszkedni
Egy nem a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó nem olyan drága. Az ujjlenyomatazonosítót is csak azért, mert oké, hogy pl nem lesz erre bankos applikáció, a legtöbb tabon nincs szerintem. Viszont Facebook-od, Messengered stb védelme is fontos. Nem abból van baj, hogy valaki lenyúlja a Streaming hozzáférésedet.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
Pro!Petya #72 üzenetére
"A Xiaomi Pad 6 tehát pár apró kompromisszummal, de korrekt árral kínál gyors és megbízható működést, felsőkategóriás külsőt és összeszerelést, remek kijelzőt, jó töltési sebességet és töltőt, használható — bár kicsit drágán mért — kiegészítőket, olcsóbban elődjénél. Mindez pedig egyértelműen Ajánlott vétellé és 2023 legjobb ár/érték arányú termékévé teszi a táblagépes mezőnyben."
De amúgy ezzel maximálisan egyet tudok érteni. (Úgy, hogy van, és használom, úgy mondok véleményt, jó tab!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest