Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #52 üzenetére
Igen. Lényegében egy gyerekjáték, de még annak sem jó, mert azok jobban bírják az ütődést
Az meg ,hogy ennyiért nincs felnőtteknek való táblagép... hát sajnálatos, de akkor sem egy kiherélt, fapados valamit kellene mutogatni ajánlott plecsnivel... Ez már az a szint, ami akkor sem kellene ha lenne rá a 4+1 éves támogatottság, de természetesen az sincs!
Kiajda a Xiaomi, lesz rajta rendesen profitja, 2 év múlva meg mehet ez is a levesbe... ezt csinálják az egész piacon, most majd a 13-asnál bevezetik a 4+1-es modellt, mert a SAMSUNG rákényszerítette őket.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Donki Hóte #52 üzenetére
Azt kell nézni, hogy milyen felhasználói igényeket akar kielégíteni ez az eszköz. Nekem pl. konyhába kellene egy tablet az asszonynak, hogy a filmeket/sorozatokat - esetleg recepteket pörgessen rajta, mikor kint tartózkodik.
Alapból a gps, gsm rész nem szükséges, sőt még pár ezresért én elengedném a kamerákat is teljesen - ugyanakkor a biometrikus azonosítás hiánya szerintem is baki, mert amellett, hogy egyszerűbbé, még biztonságosabbá is tenné a használatát...
Jelenleg pl. ez a készülék tűnik - nekem - a leginkább alkalmasnak a fentiek tükrében....várom, hogy valami normális helyen felbukkanjon a 8/256 vagy majd BF.-n lecsapok erre.
Persze az OLED-nek én is örülnék, de emiatt nem szánnék rá 2x, 3x többet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest