- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
VMatteo #4610 üzenetére
Az a legegyszerűbb, ha írsz az egyik szimpatikus app fejlesztőjének, hogy emelje meg az lehetőségeket, mert álomkóros vagy. Nem hinném, hogy bonyolult lenne. Pl. Gliderunnál, ahol emlékeim szerint 500 letöltés egy vélemény van, tuti elolvassa.
Amúgy a spanyol app is kezdi a szokásos tüneteket. Megosztásnál összeomlik. Érdekes, egy napig nem tette.
-
sanyci
senior tag
válasz
VMatteo #4184 üzenetére
M 4 óra alvással ébredtem - igaz intelligens ébesztéssel - az elsőre. A Fix-re beállított meg nem hagyott visszaaludni...
Mellesleg az ébresztő még akkor is rezeg, ha már vécén ülök, mert a mozdulatlanságot visszaalvásnak veszi...
...viszont a nyakláncos verzióra én sem ébredtem fel, még 3-4x rezgésre sem, pedig a párom mellettem hallotta, hogy rezeg... -
LSiki
tag
válasz
VMatteo #4174 üzenetére
Ezzel együtt müködik, és még a Google Fit felé is tudsz szinkronizálni.
Csiszolni kell még az együttmüködésen , de 3 nap alatt 2 frissítés jött le hozzá.
Ébresztést sajnos nem tudod intelligensre állítani, sőt az ébresztést sem sikerül mindig aktiválni( a progi azt mutatja aktív , de mégsem).
Az alvási ciklusod elemzése sem az igazi egyik nap a kezdő időpont stimmelt, és már hajnal 2-kor felkeltem szerinte , máskor meg akkor feküdtem le és a felkelés időpontja volt jó.
Én az Android pedometert például kikapcsoltam hogy csak a MiBand-ról szinkronizált lépéseket mutassa.
Röviden ennyi. Jó lesz ez, ha még fektetnek bele energiát.Ja...angol nyelvű ha esetleg ez szempont.
-
purpledonkey
tag
válasz
VMatteo #3838 üzenetére
Timely ébresztőt használom. Az alkalmazás értesítéseknél próbáltam beállítani, hogy a timely-hoz állítottam be értesítést, majd megpróbáltam a beépített óra ébresztőhöz is a maximás 9 rezgést 999ms hosszan, de egyiknél sem rezgett a band.
Hozzáteszem, hogy Moto G (2013) 5.0.2-n próbáltam.
Egyelőre úgy használom, hogy 15 perc eltéréssel be van állítva a szoftver által biztosított 3 alkalom. Sajnos jobbat nem tudok. -
Milestone2
nagyúr
válasz
VMatteo #3841 üzenetére
Nekem az angol-kínai eredeti verzió van fenn. Nem tudom, hogy lenne ilyen beállítási lehetőség...
A legtisztább az ha megkeresed Vagyulát privátban, ő fordítja az appot, biztos tudja a választ.Elküldhetem az eredeti alap kínai appot is, de azt meg kínaisága miatt nem fogod érteni…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest