- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Macrodroid
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
Maffia91 #7137 üzenetére
Nekem is volt bajom vele, mire beállítottam. Nagyon nem szereti a sok próbálkozást, belassul tőle, majd lefagy, mert összeakadnak az értesítések. Az ingyenes nekem mindig duplán rezgett, ezért egyszer rezeg, egy alkalommalra állítottam, és úgy rezgett kettőt. Ez most nem.
Nekem most a villogás és a rezgés egyszerre és két alkalomra van állítva, és most - lekopogom - jól működik. Szerintem túl van bonyolítva a beállítás, de ha egyszer túl vagy rajta, jól működik. Egyet kivéve, sehogy nem tudtam szinkronban hozni a rezgést és a villanást. -
sanyirigo
senior tag
-
válasz
Maffia91 #7115 üzenetére
A sok rezgéstől gyorsan merül, így szerintem napokban (és nem hetekben) lesz mérhető az akkuideje, ha sok emailt kapsz. Azért merül le ilyen gyorsan a rezgésektől, mert csak 42mAh-s akkuja van. Nekem úgy, hogy csak a hívásokra jelez (naponta pár van) meg ébreszt, másfél hónapig kitart az akkuja.
Nincs (legalábbis a hivatalos appnál) folyamatos bluetooth kapcsolatban, csak figyel a Band, hogy küld-e neki a telefon vibrálásra parancsot.
Amikor töltöm, akkor jópár óráig töltöm, akár 5-6 órán keresztül is, és egyszerűen bedugom egy 1.2A-s telefon töltőbe.
-
sanyci
senior tag
válasz
Maffia91 #7089 üzenetére
LOL!
Bőven több, mint 2 BT eszközt kezelnek a mai telók egyszerre, a korlát csak az, hogy egy féléből csak egyet.
Értsd: 1 billentyűzet, 1 headset/kihangosító + 1 médialejátszó, 1 egér, stb. egyedi eszközből meg nincs korlát, pl. akár 2 Band-et is kezel egyszerre, csak a Mifit nem, kezel 2 Band-et, de alternatív progikkal megoldható akár a 3 Band/teló is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest