- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #429 üzenetére
Eddig én is úgy tudom, hogy csak minimálisan lehet az egyes mesh tagokat egyedileg állítgatni. Mi az konkrétan amit változtatni szeretnél?
-
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #424 üzenetére
Nálam angolra fordítás után van egy olyan lehetőség, hogy "view complete network". Lehet eltakarja kicsit más szöveg, de ott van.
Ha rákattintasz, új ablakban megnyílik egy térkép az eszközökről és csak rá kell kattintani arra amit kezelni akarsz.
A visszajelző fényeket viszont csak az androidos app-ból tudtam kezelni, szóval azt is lehet érdemes telepíteni. iOS alattit nem is próbáltam, mert állítólag használhatatlan, de volt kéznél egy régi androidos tablet.
-
JKJ420
tag
válasz
konigjanos #421 üzenetére
Szia!
Nekem nem ax1800 van, de nekem a következő vált be:
Frissítettem a legújabb firmware-re. Utána gyári állapotot kellett visszaállítani a hátulján lévő reset gomb 5 másodperces lenyomásával. Haez lezajlott (kb 30 másodperc volt nekem), utána azonnal megtalálta a webws felületen indított kereső gomb megnyomása után.
Nagyjából itt van az a rész ami ide vonatkozik:
https://youtu.be/FZWEk_PSg6s?t=178
-
JKJ420
tag
Félig off-topic, de gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Én 3 db Redmi AX5-öt vettem. Tegnap meg is érkeztek. Összesen volt 150 USD. Mindhármat frissítettem és szépen megtalálta a központinak használt egység a másik kettőt mesh hálózatban. Az előző router is gigabites volt, de nem mai darab és 300 Mbit felett nem teljesített. Ez mindenhol hozza most vezetéken a 950Mbit-et le 300-at fel. Ahogy kell. Vezeték nélkül pedig 500 felett mérek AC-s eszközzel mindenhol a házban (két szintes). Az udvar minden sarkában is van jel. Az egyikben már csak 2.4G, de működik.
Csak ajánlani tudom. Bónusz, hogy kikapcsolhatóak a visszajelző LED-ek, hogy éjszaka ne zavarjon senkit a (kék)fény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged