- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
En is megcsinaltam a kinaisitast,szuper a leiras,tenyleg 10 perc alatt megvolt,pedig feltem tole mert kacifantosnak tunt
Modositott global fw ment fel,tudom a kinai a frissebb de teljesitmenyben van barmi elonye a kinainak az ujabb driverek miatt?Out of the box is atom stabilan mukodott a global rom,csak xiaomi ip kamerak kerultek a haz sarkaira kulterre es oda mar keves volt az eu-s signal.Mostmar hibatlan,villamgyorsan elerhetoek.Erdemes tovabb mokolni vagy erdemi sebesseg novekedest nem fogok erezni?4g mobilnet van nalunk csak,ugyhogy a halozati sebesseg nem viszi le a hajat senkinek a kemeny 50 mbps letoltessel.Viszont neha szoktam multizni coddal ott a ping redukalasa mindig jol jon.
-
mihione
őstag
Ja értem, azthittem bdata mod mindenképpen kell, de akkor a patchelt global verzió telepítése jóval egyszerűbbnek tűnik.Ebből mehet fel az összefoglalós mi wifi és mi home-os verzió?Tényleg kb 5 perc feltenni?Jóval bonyolultabbnak tűnik leírva
Nálam kissé kacifántos a sztori egyébként, mert sajnos csak mobilnet elérhető jelenleg a lakhelyemen.Ezt egy régebbi 4G képes Huawei gateway látja el sim kártyával,viszont ezen sajna nincs bridge mód,így asszem DMZ-vel lett a xiamoi ipje engedélyezve rá és UTP-vel lettek összekötve,huawei meg amennyire lehet le lett butítva,wifi,firewall disabled.Nem vagyok egy nagy hálózat mágus,lehet teljesen rosszul is konfigoltam be így.Maga a hálózat jól működik így,nem találkoztam még olyannal ami nem működne.
-
mihione
őstag
Hali!
Van egy ilyen global routerem,tervben van wifis kamerák telepítése házon kívülre,emiatt jól jönne a kínai régió erősebb jele.Jelenleg full gyárin fut out of the box és teljesn elégedettek is vagyunk vele (leszámítva a jelerősséget),érdemes-e kínai sw-vel mókolnom vagy elég nekem csak a bdata-t átírni az erősebb wifi jelért?Web ui-t nem használom,csak az első beállításhoz,így a report logok "haza" küldözgetése nem érdekes számomra.Tud-e bármivel többet a kínai sw a globálnál amiért érdemes mélyebben belemerülni a modolásba?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged