- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
En is megcsinaltam a kinaisitast,szuper a leiras,tenyleg 10 perc alatt megvolt,pedig feltem tole mert kacifantosnak tunt
Modositott global fw ment fel,tudom a kinai a frissebb de teljesitmenyben van barmi elonye a kinainak az ujabb driverek miatt?Out of the box is atom stabilan mukodott a global rom,csak xiaomi ip kamerak kerultek a haz sarkaira kulterre es oda mar keves volt az eu-s signal.Mostmar hibatlan,villamgyorsan elerhetoek.Erdemes tovabb mokolni vagy erdemi sebesseg novekedest nem fogok erezni?4g mobilnet van nalunk csak,ugyhogy a halozati sebesseg nem viszi le a hajat senkinek a kemeny 50 mbps letoltessel.Viszont neha szoktam multizni coddal ott a ping redukalasa mindig jol jon.
-
mihione
őstag
Ja értem, azthittem bdata mod mindenképpen kell, de akkor a patchelt global verzió telepítése jóval egyszerűbbnek tűnik.Ebből mehet fel az összefoglalós mi wifi és mi home-os verzió?Tényleg kb 5 perc feltenni?Jóval bonyolultabbnak tűnik leírva
Nálam kissé kacifántos a sztori egyébként, mert sajnos csak mobilnet elérhető jelenleg a lakhelyemen.Ezt egy régebbi 4G képes Huawei gateway látja el sim kártyával,viszont ezen sajna nincs bridge mód,így asszem DMZ-vel lett a xiamoi ipje engedélyezve rá és UTP-vel lettek összekötve,huawei meg amennyire lehet le lett butítva,wifi,firewall disabled.Nem vagyok egy nagy hálózat mágus,lehet teljesen rosszul is konfigoltam be így.Maga a hálózat jól működik így,nem találkoztam még olyannal ami nem működne.
-
mihione
őstag
Hali!
Van egy ilyen global routerem,tervben van wifis kamerák telepítése házon kívülre,emiatt jól jönne a kínai régió erősebb jele.Jelenleg full gyárin fut out of the box és teljesn elégedettek is vagyunk vele (leszámítva a jelerősséget),érdemes-e kínai sw-vel mókolnom vagy elég nekem csak a bdata-t átírni az erősebb wifi jelért?Web ui-t nem használom,csak az első beállításhoz,így a report logok "haza" küldözgetése nem érdekes számomra.Tud-e bármivel többet a kínai sw a globálnál amiért érdemes mélyebben belemerülni a modolásba?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest