- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
homoludens #1279 üzenetére
Kipróbáltam, nekem működik, pedig ugyanaz a firmware van az enyémen is. A DNS szerver beállításával lehet gond, próbálj ki egy másikat. Nekem most a CloudFlare van beállítva (1.1.1.1/1.0.0.1).
-
Rick4
félisten
válasz
homoludens #1279 üzenetére
Spéci DNS? Egy ideig a google dns xopatott, amerikai autógyári oldalak nem engedtek fel. Opendns-re cserélve minden működik.
-
tlala
addikt
válasz
homoludens #889 üzenetére
Sajnos nem tudom, hogy az Invitel milyen saját ONT eszközt ad. (A T-Home Sagemcom 5655-öt ad).
Ha nincs szükséged spéci szolgálatásokra (port forwarding, stb.), akkor a legegyszerűbb, legbiztonságosabb egyik üzemmód, az AP mód.
Ehhez a routert AP módba kell tenni (lásd a képen), és LAN-LAN kapcsolat kell.
A szolgáltatói eszközből tudod kiolvasni, hogy milyen IP címet kapott a router az ONT-tól (ezt fixre is veheted az ONT-ban).
Ezután az ONT-tól kapott IP címén belépsz a routerbe, és beállítasz mindent. (Wifi, stb. - az AX LAN portjaira is akaszthatsz eszközöket, stb.)Ha az AX-et router módban akarod használni, akkor a szolgáltatói eszköz LAN1-es csatiját kösd össze a router WAN portjával. A routert a MIWIFI-n keresztül tudod elérni és beállítani.
-
tlala
addikt
válasz
homoludens #886 üzenetére
Milyen optikád van pontosan? T-home?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest