- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
blasi20 #7107 üzenetére
Ha mindent a leírás szerint jól csináltál akkor reset után nem maradhat 1.0.17-en. Valami biztosan kimaradt.
Miért nem az összefoglalóban található 2. Gyári patchelt firmware szerint csinálod? lényegesen egyszerűbb
Annyira fontos a miwifi app? Nem értem miért ragaszkodnak annyian hozzá, egy primitív adathalász szar
Akkor már miért nem az NSS openwrt fw-el próbálkozol? Jobb teljesítményt produkál mint bármelyik gyári fw verzió. Nem kell hozzá bdata-val sem szórakozni ami azért eléggé mélyvíz#7108 Doky1988
Gyári 24.10.1, tudom nincs HW-es gyorsítás de nem izgat túlságosan. A 800/200-as netet kábelen röhögve kihajtja izomból is, nálam ez a lényeg. A mobil eszközöknek sima netezésre több mint elég a 6-800mbit, sokkal fontosabb a megbízható működés ez pedig a hivatalos openwrt alatt adott.#7111ozono
Na pont ilyenkor érdemes elgondoldni a gyári fw lecserélésén... -
trance89
Topikgazda
válasz
blasi20 #7105 üzenetére
1.1.25-ből nem készített senki patchelt verziót. A ruszkik sem foglalkoznak már vele (az összes patchelt fw tőlük származik), szinte mindenki áttért openwrt-re köztük én is. Nem vagyok hajlandó 5 éves fw-t futtani a routereimen, xiaominál minden újabb frissítés csak kozmetikai javításokat tartalmaz. Első a biztonság...
Ellenben az openwrt nagyon látványos fejlődésen ment keresztül az elmúlt 2 évben amióta hivatalosan elérhető a routerünkre, erről leginkább dchard kolléga tudna nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest