- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
csubuka #4481 üzenetére
Talátam képeket hozzá. Összereakva, forgatva ez alapján a fehér kábelesek az 5G-s antennák. (balról jobbara első antenna és a harmadik (power dugó meletti) antenna)
-
trance89
Topikgazda
-
válasz
csubuka #4455 üzenetére
Ezek nem az AX3600-as firmware verziói?
Vigyázz, ne rakd fel az 1800-asra a másiknak a rendszerét, mert tégla lesz belőle!
Ezen a Google drive linken belül van egy AX1800 mappa, az abban levőt tudod feltenni rá.Tudtommal nincs global firmware rá, csak kínai (legalábbis amikor én a sajátom csináltam, még nem volt), így ha egyszer kínai rendszert raksz rá fel, akkor nem nagyon tudsz visszatérni a globalra.
Viszont csak akkor tudsz nagyobb adóteljesítményt választani, ha kínai rendszert raksz rá fel, de azon kívül már semmit sem kell vele csinálni, menni fog simán a rendszer cserével, szóval picit egyszerűbb az AX1800-on.Én is kínait raktam a saját AX1800-omra és kb már fél éve stabilan működik, a jelerősség pedig sokkal sokkal jobb bármi másnál. A kínai régiós miwifi alkalmazás is egy picit talán okosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Határozatlan időre elhalasztották a Kingmakers megjelenését
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest