- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
-
Rick4
félisten
Tudtunk, csak ehhez el kellene olvasnod a hozzászólásokat.
zetecR: szerintem vezetékes megoldással teljesen mindegy, milyen routerekről van szó, működni fog, nálam már 10 éve is ment sima tp-link routerekkel lan- lan kapcsolattal is, a maiak, pláne a xiaomik meg még inkább megoldják ezt.
-
Rick4
félisten
Helló, a legjobb, ha az ont bridge módba kerül (valójában nem bridge mód, hanem pppoe passthrough), az első routert rádugod, és betárcsáz, tehát át kell az elsőt álíltanod pppoe módba, és be kell írnod a felhasználó/ jelszó párost, a másik pedig az elsőhöz kapcsolódik.
Mivel itt kevesen ismerik a 3000-es modellt, többek között én sem, onnantól nem tudom, tudnak-e mesh-ben párosodni, az megy-e nekik vezeték nélkül, nálam az ax3600-asok így voltak addig, amíg az elsőre pár napja fel nem került egy openwrt a gyári szoft helyett. -
Rick4
félisten
van egy telekom optikával, és van egy digi optikával, mindkettő hibátlan.
Nyilván nálad tudni kellene, hogy ha wifin-megy-e a hub, (gondolom azon) akkor miféle zavaró tényező van, ami a kapcsolatot rossz irányba befolyásolja. Wifi szkennelés volt? Konkurens hálózatok azonos csatornájáról elpakolás volt, vagy csak bedugtad, "oszt" jól van az úgy?
-
trance89
Topikgazda
AX1800/3600-akkal semmi hasonlót nem tapasztaltam több hónapos uptime mellett sem.
Amúgy MiWifi app-ban tudsz beállítani automatikus újraindítást vagy marad a manuális megoldás, webes felületen jobboldali lenyíló menüben "reboot" (utolsó előtti gomb)
DNS szervert a szolgáltatóit használod? Azt sem ártana belőni pl 1.1.1.1 (cloudflare) vagy 8.8.8.8-ra (google) -
trance89
Topikgazda
Xiaomi repeater-ek nagyon stabilan tudnak működni ”családon belül", ugyanígy használok én is egy AX1800-AX1800 mesh rendszerhez egy MI-NANO routert repeater-nek, 1 éve amióta így megy csak áramszünetkor indult újra, sosem kellett hozzányúlni. Szintén azonos SSID-vel
#4533 zelikocc
Igen, az AX1800 128MB ROM, 256MB RAM -
trance89
Topikgazda
A xiaomi wan portját szúrtad a huawei lan portjára?
#4524 pszihopata85
Fix ip címen sem éred el? (192.168.31.xxx)
Érdekes, a crash törlés elmaradása általában csak wifi problémákat szokott okozni.#4523 qqzs
Az AX3000(álló fekete) sokkal gyengébb hardverileg mint az AX3600. Az AX3200 (Redmi AX6S) dualcore realtek procis ami kb az AX3000 szintjén van ha csak a nyers erőt nézzük. Vagy qualcomm vagy realtek routerekből építsd fel a hálót, ne keverd őket. QCA routereknél (AX1800/AX3000/AX3600/AX6000) nagyon jó az összhang. -
csubuka
addikt
Van CPU meg RAM különbség stb.
Lefedettségben szerintem óriási nem lesz (érzésre azért ilyen erősnek tűnők ezek, mert az összes szomszéd routert elijesztik a használt sávról a brutál felcsavart teljesítménnyel... *feltéve, hogy a kínai/kínaiosított verzióval van szó* innentől kezdve a gyenge adós kliensek is jól el tudnak lenni az interferenciamentes sávon), de itt a topikban ax1800 meg ax3600 volt, ax3000 (ez a háromszög alapú dizájner gúla) nem nagyon...
Sebességre és kezelhető max kliens számra lesz különbség, az már egyéni preferencia és adatlap összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest