- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
-
Rick4
félisten
Tudtunk, csak ehhez el kellene olvasnod a hozzászólásokat.
zetecR: szerintem vezetékes megoldással teljesen mindegy, milyen routerekről van szó, működni fog, nálam már 10 éve is ment sima tp-link routerekkel lan- lan kapcsolattal is, a maiak, pláne a xiaomik meg még inkább megoldják ezt.
-
Rick4
félisten
Helló, a legjobb, ha az ont bridge módba kerül (valójában nem bridge mód, hanem pppoe passthrough), az első routert rádugod, és betárcsáz, tehát át kell az elsőt álíltanod pppoe módba, és be kell írnod a felhasználó/ jelszó párost, a másik pedig az elsőhöz kapcsolódik.
Mivel itt kevesen ismerik a 3000-es modellt, többek között én sem, onnantól nem tudom, tudnak-e mesh-ben párosodni, az megy-e nekik vezeték nélkül, nálam az ax3600-asok így voltak addig, amíg az elsőre pár napja fel nem került egy openwrt a gyári szoft helyett. -
Rick4
félisten
van egy telekom optikával, és van egy digi optikával, mindkettő hibátlan.
Nyilván nálad tudni kellene, hogy ha wifin-megy-e a hub, (gondolom azon) akkor miféle zavaró tényező van, ami a kapcsolatot rossz irányba befolyásolja. Wifi szkennelés volt? Konkurens hálózatok azonos csatornájáról elpakolás volt, vagy csak bedugtad, "oszt" jól van az úgy?
-
trance89
Topikgazda
AX1800/3600-akkal semmi hasonlót nem tapasztaltam több hónapos uptime mellett sem.
Amúgy MiWifi app-ban tudsz beállítani automatikus újraindítást vagy marad a manuális megoldás, webes felületen jobboldali lenyíló menüben "reboot" (utolsó előtti gomb)
DNS szervert a szolgáltatóit használod? Azt sem ártana belőni pl 1.1.1.1 (cloudflare) vagy 8.8.8.8-ra (google) -
trance89
Topikgazda
Xiaomi repeater-ek nagyon stabilan tudnak működni ”családon belül", ugyanígy használok én is egy AX1800-AX1800 mesh rendszerhez egy MI-NANO routert repeater-nek, 1 éve amióta így megy csak áramszünetkor indult újra, sosem kellett hozzányúlni. Szintén azonos SSID-vel
#4533 zelikocc
Igen, az AX1800 128MB ROM, 256MB RAM -
trance89
Topikgazda
A xiaomi wan portját szúrtad a huawei lan portjára?
#4524 pszihopata85
Fix ip címen sem éred el? (192.168.31.xxx)
Érdekes, a crash törlés elmaradása általában csak wifi problémákat szokott okozni.#4523 qqzs
Az AX3000(álló fekete) sokkal gyengébb hardverileg mint az AX3600. Az AX3200 (Redmi AX6S) dualcore realtek procis ami kb az AX3000 szintjén van ha csak a nyers erőt nézzük. Vagy qualcomm vagy realtek routerekből építsd fel a hálót, ne keverd őket. QCA routereknél (AX1800/AX3000/AX3600/AX6000) nagyon jó az összhang. -
csubuka
addikt
Van CPU meg RAM különbség stb.
Lefedettségben szerintem óriási nem lesz (érzésre azért ilyen erősnek tűnők ezek, mert az összes szomszéd routert elijesztik a használt sávról a brutál felcsavart teljesítménnyel... *feltéve, hogy a kínai/kínaiosított verzióval van szó* innentől kezdve a gyenge adós kliensek is jól el tudnak lenni az interferenciamentes sávon), de itt a topikban ax1800 meg ax3600 volt, ax3000 (ez a háromszög alapú dizájner gúla) nem nagyon...
Sebességre és kezelhető max kliens számra lesz különbség, az már egyéni preferencia és adatlap összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged