- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
2 dolog is csinálhatta, egyik ami most volt említve - ha ugyanaz a 2.4g+5g ssid nem minden eszköznél vált automatikusan az 5g sávra, sok esetben 2.4-en marad és csak a wifi ki/bekapcsolás segít de az sem mindig. Tegnap este lepróbáltam amikor a telóm 2.4-es frekin csatlakozott (teló 192Mbit/s linksebességet írt) és pontosan 90/90Mbit/s volt a reális sebesség, pár másodperc után általában átugrik magától 866-ra, ilyenkor már 500/100 a reális
Másik dolog: a WAN port beállításoknál van sebességállítási lehetőség - 100mbit / 1000mbit / auto ha jól rémlik, nem vagyok AX3600 közelben. Megeshet hogy bizonyos szolgáltatói routerek/modemek néha átváltanak 100-as sebességre, ha hasonló problémát tapasztalunk érdemes átdobni fix 1000-re -
GuruZone
őstag
a routernek semmi baja, tegnap tettem pontot az i betűre.
a szolgáltatói kábelmodem állt át minden esetben 10/100-as módba, holott minden eszközöm gigabites. (10/100/1000)azt mondták a szerelősrácok, távolról is látták, hogy csak 10/100-as eszköz van a modem mögött (ami kizárt) és emiatt állt át a modem is abba a módba.
Ezen a ponton ugye még lehet rossz a router, lehet hibás az UTP kábel, de aztán kiiktattam a routert és ugyanúgy 90/30 volt a sebesség PC-n a gigabites hálókártyával is kis idő után.
Akkor azért megnyugodtam, hogy a routernek kutyabaja.
modemcsere volt, azóta minden oké -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest