- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
nem igazán ide tartozik, de valaki le tudná nekem írni a doboz méreteit ? (narancs színű karton) előre is köszi
-
FingR86
őstag
válasz
Doky1988 #3436 üzenetére
Az én leírásomban is az ő által feltöltött script van, mert azzal a hozzaszolassal találkoztam először, hogy mi a megoldás a rossz Python verzióra.
Lehet beteszem majd a leírásaba az eredeti script mappa + 3.7 opciót is, mert azt még ma olvastam én is. De sztem teljesen mindegy melyik megoldás, ha működik mindkettő. -
FingR86
őstag
válasz
Doky1988 #3424 üzenetére
Én ma reggel csináltam meg a saját bontatlan global verziós routeremet és össze szedtem a lépéseket. Így biztosan friss és működik is
Annyi hogy én egyszerre csináltam bdata és patchelt kínai firm módosítást. Nem raktam vissza közben Globalt mint ami a bdata leírás 17-18 pontjában van. -
FingR86
őstag
válasz
Doky1988 #3418 üzenetére
Van 1-2 dolog ami az összefoglalóban nem tud frissülni, mert hozzaszolasok vannak linkelve és azóta már történtek változások vagy egyszerűsítések. Ez az egyik ilyen dolog. A másik meg pl a bdata írásban ha az elején vagy akkor már a 4 link helyett simán használhatod a scriptet is, ami a patchelt firm felrakásánál van megosztva. Valamint mivel a bdata leírás utolsó 2 lépése külön van linkelve az is elkerulheti valaki figyelmét.
-
FingR86
őstag
valami ilyesmire gondoltam, valaki kukkantson már bele hogy szerinte jó e.
a bdata átírása után közvetlenül a MiWifi kompatibilis kínai verzió kerül fel nálam. [link] -
FingR86
őstag
eljutottam a bdata leírás alapján a 20. pontig.
de nem tudom elérni a routert sem ssh-n sem win scp-n keresztüla country code meg ezt mutatja:
{"current":"SG","list":vmit rosszul csináltam ?
-
FingR86
őstag
tudni valamit arról, hogy ki készíti ezeket a patchelt global és kínai firmwereket ?
esetleg arra nincs opció hogy a patchelt global verziós mi wifi kompatibilis firm-be belevarázsolni a friss wifi drivereket és azokat a javításokat amit a kínai firm tartalmaz ? -
FingR86
őstag
hali mindenki.
már jó ideje porosodik otthon egy global verziós router és lehet beüzemelném.
1.1.19+SSH+MI+txpwr.zip
ha ezt a verziót rárakom, akkor garantált a mi fiókos hozzáadhatóság ?
mert olvastam itt korábban, mintha valakinek nem sikerült volna ezzel a firm-el.azt láttam, hogy inkább ajánlott a kínai firm, a frisebb wifi driverek miatt, de jó lenne ha a mi wifi is látná a routert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Úgy tűnik, nem lesz Samsung Galaxy Tab S10
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest