Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Ne egyetek meg teljesen alap kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy egyszerű de korántsem biztos hogy jól összerakott hálózatom. Nekem eddig hozta azt amire szükségem volt nem volt vele gondom. Szinte minden fontos eszköz vezetékesen kapcsolódik az internetre. Rakok is fel róla egy ábrát. Ami új és most gondom van vele az a NAS. A modem utáni egyik routeremre van kötve vagy modem-AX3600(teljesen gyári)-NAS. Na most a NAS ugye eléri a netet viszont én csak belső hálózatból tudok hozzá csatlakozni. Elvileg azt ajánlják hogy az AX3600 kerüljön AP módba. Ebben tudtok nekem segíteni? Nem nagyon értem hogy is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Old Skies teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest