Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
tag
Hali! Elvileg sikerült visszarakni gyári sw-t a kis 2100-as ra. Mostmár nem is openwrt a wifi neve hanem valami xiaomi xxxx de ez lényegtelen is. Viszont Valami olyan kínai krikszkrakszok lettek rajta amivel nem boldogul a google fordító sem...
de azért van valamiféle progressz... most újra neki kell futnom a hálózatom beállításának mert az még aligha jó ha meg ezt valahogy visszarakom ez megint fel fogja borítani a dolgokat az tuti.
-
Guenwhywer
tag
Na lett egy AC2100-as ajtókitámasztóm.. nem tudtunk sehogy hozzá csatlakozni annak ellenére hogy a wifi jelet osztotta semmilyen IP címen nem értük el. Nyomtunk neki egy resetet azóta wifi jelet se ad.. mindegy mit hova kötöttünk. Hosszú reset után sokáig narancssárgán villogott az nem jó ómen az álmos könyv szerint de újboli resetre már megint kéken világít de nem látja a hálózat...
-
Guenwhywer
tag
Hali! Elvileg igen. Egyébként a nagyobb fizikai távolságok miatt kerültek be a routerek és hogy legyen megfelelő wifi lefedettség. Mindkét router wifi jele ki van használva illetve a portok is. A beállítása aligha jó a hálózatomnak ezzel tisztában vagyok, de mivel gyakorlatilag plug and play működött a rendszer és eddig nem volt gondom a jelenlegi beállításokkal nem is gondolkoztam rajta hogy valami nem jó jelenlegi formájában. Ja igen az ábrán rosszul tüntettem fel nem ac1200 hanem ac2100 a második router
-
Guenwhywer
tag
Sziasztok! Ne egyetek meg teljesen alap kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy egyszerű de korántsem biztos hogy jól összerakott hálózatom. Nekem eddig hozta azt amire szükségem volt nem volt vele gondom. Szinte minden fontos eszköz vezetékesen kapcsolódik az internetre. Rakok is fel róla egy ábrát. Ami új és most gondom van vele az a NAS. A modem utáni egyik routeremre van kötve vagy modem-AX3600(teljesen gyári)-NAS. Na most a NAS ugye eléri a netet viszont én csak belső hálózatból tudok hozzá csatlakozni. Elvileg azt ajánlják hogy az AX3600 kerüljön AP módba. Ebben tudtok nekem segíteni? Nem nagyon értem hogy is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Foxpost
- További aktív témák...
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de azért van valamiféle progressz... most újra neki kell futnom a hálózatom beállításának mert az még aligha jó ha meg ezt valahogy visszarakom ez megint fel fogja borítani a dolgokat az tuti.
trance89