- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
Hali! Elvileg sikerült visszarakni gyári sw-t a kis 2100-as ra. Mostmár nem is openwrt a wifi neve hanem valami xiaomi xxxx de ez lényegtelen is. Viszont Valami olyan kínai krikszkrakszok lettek rajta amivel nem boldogul a google fordító sem...
de azért van valamiféle progressz... most újra neki kell futnom a hálózatom beállításának mert az még aligha jó ha meg ezt valahogy visszarakom ez megint fel fogja borítani a dolgokat az tuti.
-
Guenwhywer
csendes tag
Na lett egy AC2100-as ajtókitámasztóm.. nem tudtunk sehogy hozzá csatlakozni annak ellenére hogy a wifi jelet osztotta semmilyen IP címen nem értük el. Nyomtunk neki egy resetet azóta wifi jelet se ad.. mindegy mit hova kötöttünk. Hosszú reset után sokáig narancssárgán villogott az nem jó ómen az álmos könyv szerint de újboli resetre már megint kéken világít de nem látja a hálózat...
-
Guenwhywer
csendes tag
Hali! Elvileg igen. Egyébként a nagyobb fizikai távolságok miatt kerültek be a routerek és hogy legyen megfelelő wifi lefedettség. Mindkét router wifi jele ki van használva illetve a portok is. A beállítása aligha jó a hálózatomnak ezzel tisztában vagyok, de mivel gyakorlatilag plug and play működött a rendszer és eddig nem volt gondom a jelenlegi beállításokkal nem is gondolkoztam rajta hogy valami nem jó jelenlegi formájában. Ja igen az ábrán rosszul tüntettem fel nem ac1200 hanem ac2100 a második router
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Ne egyetek meg teljesen alap kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy egyszerű de korántsem biztos hogy jól összerakott hálózatom. Nekem eddig hozta azt amire szükségem volt nem volt vele gondom. Szinte minden fontos eszköz vezetékesen kapcsolódik az internetre. Rakok is fel róla egy ábrát. Ami új és most gondom van vele az a NAS. A modem utáni egyik routeremre van kötve vagy modem-AX3600(teljesen gyári)-NAS. Na most a NAS ugye eléri a netet viszont én csak belső hálózatból tudok hozzá csatlakozni. Elvileg azt ajánlják hogy az AX3600 kerüljön AP módba. Ebben tudtok nekem segíteni? Nem nagyon értem hogy is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest