Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
siemensfun
üzenetére
Igen, alapvetően én is így használtam korábban (1000/1000 optika), és az is jó, hogy te is ismét kihangsúlyoztad, hogy IP TV szűrés/támogatás csak a 227-es fw-ben van.
Nálam annyi különbség volt, hogy szerintem az ONT-ban a DHCP-t sem kell kikapcsolni, mert annak tartománya a 192.168.1.X-ben van, a routeré pedig a 192.168.31.X-ben, szóval nem zavarják egymást.Most annyit egyszerűsítettem, hogy kíváncsiságból feltettem a 3.0.22-es nemzetközi fw-t, mert az az oroszok szerint újabb és fejlettebb, és az IP TV set top boxot egyszerűen az ONT-ba dugom és kész, remekül elmegy onnan, külön - és az internet forgalmat sem zavarja.
Nagyon hasznos a leírt összefoglalód az ONT PPOE Passtrought kikapcsolásáról és a router PPOE használatáról, később mehetne majd a jövőbeni összefoglalóba.
De szerintem a második blokkod néhány ponton nem tiszta - de kérlek javíts ki, ha én tévedek.Az 1. pontban azt írod, hogy "kösd össze sima LAN kábellel a T router LAN1-es és a AX3600 WAN portját" - és ez OK, de az AX3600-as LAN1-es portja egyben a WAN portja is.
És ennek fényében nehéz értelmeznem a 2. pontodat, hogy "kösd össze a AX3600 LAN1 portját a hálózat többi részével".
Mit jelent itt a "hálózat többi része"? És hogy kapcsolódik ez az 1. ponthoz, ahol már összekötöttük a router WAN (LAN1-es) portját az ONT-tal? Vagy a te routereden van külön WAN csatlakozó a 4 LAN aljzaton kívül?És mit jelent a végén a "A két kábel azért kell" mondat?
Esküszöm, tényleg nem értem, nem értetlenkedni akarok, csak tisztázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Nintendo Switch 2
- VPN topic
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Shure Podcast mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89