- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
msfeco
tag
Sziasztok!
Realme GT 2 Pro-ról váltottam Xiaomi 14-re. A párásodás az első órában már elő is jött egy 4k videó készítés 30. másodpercét követően. Két lehetőség van, vagy próbálom a korábban tanácsolt szárítást, vagy vissza viszem.
De a kérdésem, létezik olyan beállítás hogy az akku csak 80%-ig töltődjön?Köszönöm.
-
msfeco
tag
Kedves Csoporttagok!
Realme GT 2 Pro-ról váltottam Xiaomi 14-re. A párásodás az első órában már elő is jött egy 4k videó készítés 30. másodpercét követően. A korábban írtak szerint elkezdtem a páramentesítést, egy légpára mentesítő géppel. Eredmény: 12 óra páramentesítést követően 1:30 videófelvételt követően jelent meg a párásodás, 24 óra páramentesítés után 5 perc videófelvétel után sem jelent meg a párásodás, és remélem nem is fog. Bízom bennem hogy megoldottam a problémát így nem küldöm vissza a telefont. -
msfeco
tag
A páramentesítést egy Easy Home GT-SF-LE-01 elektromos kompresszoros páramentesítő készülékkel végeztem. A berendezés kb akkora mint egy mobil klíma, a tetején lévő rácson keresztül fújja ki a páraszegény levegőt. (ezt a gépet a normál páramentesításen kívül használtam már pl.: személygépkocsi beázott lámpatestének a páramentesítésére).
Tehát a telefonból kivettem a sim tálcát és a sim tálca nyílással lefelé oda helyeztem ahol a gép a páramentes levegő fújja ki. A gépet a legszegényebb páramentes levegő (30%) előállításra kapcsoltam, tehát jóformán folyamatosan működött. Ilyenkor a kifújt levegő nemcsak páramnetes hanem langyos, kb 30-fok körüli. Persze a telefon alaposan rögzítettem hogy a megfelelő pocícióban maradjon.Megmondom őszintén az első 12 óra után el voltam keseredve, hogy a telefon ugyan igaz hogy később de továbbra is párásodik, már a webshopnak meg is fogalmaztam a levelet, hogy vissza küldöm (csak nem küldtem el), de adtam neki újabb 12 órát és úgy néz ki, hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest