Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci0022
csendes tag
Nekem is ugyan ez volt, 3 vagy 4 laptopon próbáltam és egyikkel se működött, szereztem egy 100 éves laptopot azzal egyből, szerezz egy régebbi laptopot, enyém elég új és nem volt rajta USB 2.0, csak azzal működik, plusz a kábel se mindegy. Ha megvan az eredeti az a legjobb, azzal ha megfelelő az USB akkor működnie kell. Windows nem tudom mennyire befolyásolja, de amin működött azon windows 8, amiken nem azokon 11
-
luikay
aktív tag
Na én az Mi Assistantos Recovery Flashelést akárhogy próbáltam, sehogy se tudtam csatlakozni a telefonhoz. Pedig gép látja, ADB látja.
Minden USB portot és kábelt kipróbáltam itthon. -
Smiro
senior tag
Most lett hivatalos a 3.0.5. Telekom ettől kezdve köteles lenne azonnal kiadni. Számolhatjuk a napokat...
-
cinikis
tag
Rosszul emlékszem hogy volt "Time Laps/Hyper Laps" videó?
-
Smiro
senior tag
válasz
jojoando
üzenetére
Mindenki telefonja független. Viszont aki a Tkomnál vette, azokra tiltást rakott a nem minősítem banda olyan hivatkozással, hogy ha majd ellenőrizték az új szoftvert, és amikor úri kedve úgy diktálja valamilyen pöcsnek, kiengedi nekünk is frissítésre. Addig meg IMEI alapján tiltja. Ennyi. Mindezt úgy, hogy a bárhol vett telefonra is tölthető minden Tkomos app. Szóval értelmetlen, érthetetlen és főleg jogtalan ( mert a vásárlási szerződésben ilyen kitétel nincs).
-
dudzsi
tag
Na megérkezett a HyperOs 3
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minden USB portot és kábelt kipróbáltam itthon.
)