- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Franky74 #1251 üzenetére
Nem láttam hogy bármit irt volna. Bár épp vezettem. Azota nem is ir semmit. összedugom, semmi nem történik azon kivül hogy elkezd tölteni. Még van pár napom eldönteni, de nálam most ugy áll hogy megy vissza. Egy hete nyomkodom meg forumokat bujok. nem ezt vártam enniyért...
-
quby
őstag
válasz
Franky74 #1247 üzenetére
Nekem elsö alkalommal irta a kocsi hogy a telefon bontotta a kpacsolatot. Ujjabb 20 probálkozás, semmi... 21. probára közölte a telefon hogy nem támogatott eszközt probálok csatlakoztatni. Azóta megint semmi. Saját kábel, gagyi kábel, jo kábel.. semmi. Motoron sem. (kona 2020, Honda Africa Twin) Ha a status barban probálom átállitani hogy "csak töltés" vagy "csak MTP" ott sem reagál semmit....
Szóval egyenlöre ez sem megy....
X14 HO 2.0.3.0 -
Aryon87
félisten
válasz
Franky74 #1055 üzenetére
Cáfolom. X14 Ultra van, Gt2-vel és hibamentesen megy. Az időjárás rész is, bár van mikor késik, de az órán frissítem, pár másodpercet követően lefrissül. És semmi hókuszpók nincs.
Ellenben párom Honor Magic5Pro-ja pl nem szereti a Gt 2-t.. Hébe-hóba kap értesítést. Mondjuk a bejövő hívást azt legalább észreveszi és jelzi.Emellett egy kérdés. ebben a sima 14-ben fizikai közelségszenzor van, vagy az a gagyi digitális, ami anno problémát okozott?
-
Smiro
senior tag
válasz
Franky74 #1055 üzenetére
Nekem Huawei W GT 2 van és még X8
Már nem sokáig, várom a 15 megjelenését és a 14 bezuhanását. Simán müxik minden, tökéletesen. Már amit tud az időkijelző, ami szerintem nem óra
Ezzel csak azt akarom írni: az új cuccok nem akarnak keveredni. (Orsós is szóvá tette a fajok keveredését és az ecsetbajszú is régebben.) Ha az akku nem kezdene merülni és ha kapnám a biztonsági frissítést, dehogy vennék másikat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest