- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mobil flották
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fényképen a Poco F7
- De mennyi az annyi?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rencee
csendes tag
válasz Koromfia #1365 üzenetére
Szia! Ugyanez a gondom is. Egy 4 éves LG g8 is tudta ezt, és az. Hogy csak az appnál tudom váltani a hangot nem segít rajtam sem, mert sok esetben pl egy fb, insta videóban nincs az értesítési részben sáv, ahol váltani lehetne, így nincs opció a hang kimenet váltásra l. YouTube engem is megetetett, mert a kivetítés alatt volt a hang váltás, de csak ott. Ez nagyon gáz, mikor Bt füles van csatlakoztatva egyszerre 2 eszközhöz (mert én úgy használom) és a telefonon szeretnék egy youtube videót a hangszórón nézni, és nem lehet az audio kimenet váltani... Arról nem beszélve, hogy letiltom az értesítéseket és minden 3. App nyitáskor megkérdezi, hogy tuti le akarom tiltani őket? 😵💫😵💫 Ha esetleg sikerült megoldást találni erre, jelezhetnéd itt. Köszönöm
-
Rencee
csendes tag
Nálam is bejött a frissítés, most tölti. Ugye van benne végre audió kimenet választási opció...egy ezer éves telefon után elég kiábrándító, hogy hiányzik egy ilyen dolog. A GPS sebesség és mindenféle zavarát orvosolták az utolsó frissítésnél. Ajánlatos most gyalulni a telefont, vagy vált gond nélkül? Korábbi nagyobb androidos váltásoknál futottam bele olyanba, hogy nem teljesen alakította át a régi andoridot újra, és egy jó pár funkció és vizuális újdonság csak gyári beállítás visszaállítása után lett aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Nintendo Switch
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Kindle
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest