- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A "garantál" -ban van némi felelősségvállalás, de itt erről szó sincs. Ha beázik, akkor semmivel sem vagy előrébb, mint egy indiai. Fél milláért én inkább nem próbálnám ki.
A MIUI eddig is durván belenyúlt az Androidba. Ezért sem szeretnék MIUI -s telót. De, örülnék bárminek, ami versenyre kényszerítené a Google -t, mert most úgy látom, hogy az Android fejlesztésében két lépés előre, egy hátra módon halad. Ha csak megszűntet lehetőségeket, az nem fejlesztés.
-
Somatom
veterán
Sok ilyen alkalomra emlékszem és számomra megdöbbentő az eredmény (és a különbség). Abban igazad van, hogy ilyen célra fél millából jobb megoldás egy kétszázezres teló, meg egy háromszázezres fényképezőgép. Csak az a fránya hurcolás. Egy kékfogas telóállvány filléres tétel és egyszerűbb hurcolni.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #454 üzenetére
ADB tiltás?
-
-
Somatom
veterán
válasz
Eversmann #190 üzenetére
Nem tudom, hogy van pontosan ez a vízállóság. Mi van akkor, ha mégis beázik? A Xiaominál ez garanciális? A GSM arena IP68 -at ír, de én nem használnám búvártelónak. Sztem egy esőt az IP67 is túlél. Olyan meg van középkategóriában (pl. Samu A72s 5G). Ugyanerre az alapra (SD 778) az enyém (XCover 6 pro) IP68 -as.
-
Somatom
veterán
válasz
Elit3Zotya #140 üzenetére
Sztem nem az újlenyomatokkal van a baj, hanem azzal, hogy a régiek is látszanak.
-
Somatom
veterán
Úgy látom, hogy Samun is meg tudtad oldani, amit akartál. Ne felejtsük el, hogy a Good Lock is Samsung alkalmazás. Sztem teljesen rendben van a Samus megközelítés. Az enyémen van két plusz, programozható hardvergomb, ezért nincs szükség az alap gombok remapolására. Good Lockot sem használok, de akinek szüksége van ilyen finomhangolásra, az megteheti. Az óra nálam home -on van, így egy bökés az app -ba lépés. Egy régebbi telómon használtam sebességkijelzést az értesítősávon, úgyhogy külsős appal ez is megoldható. Aztán, ahogy írtad, ott vannak a rutinok. Olyan folyamatok is automatizálhatók, amik más telókon nem.
-
Somatom
veterán
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
"Sose állt a kezemre egyik rendszer sem."
Ezt nem értem. A MIUI esetében elfogadom, mert az Android alkalmazások és a szakmai topikok hsz. -eiből néha az jön le, hogy van az Android, meg van a MIUI. De, a Samsung esetében nem ezt tapasztalom. Felrakom a Nova -t, az ikonpakkomat, visszaállítom a másik telóról a mentést és pont úgy néz ki és úgy működik minden, mint az elmúlt sok évben a Zopo -tól, a Motorola -ig az összes telómon, tabomon. A változtatásaim egyáltalán nem kavarnak bele a rendszer működésébe, a Samu nem ragaszkodik a gyári One UI -hoz. Még az olyan extrák, mint a toll szoftverei is ugyanúgy működnek. Egyértelmű, hogy ebben az árkategóriában ki a versenytárs és sztem igen kevés érv szól a Xiaomi mellett. Talán az infra, mert a Wifi 7 sztem nem annyira szükséges. Persze ez is ökoszisztéma függő, mert pl. a Samu Tizen tévét infra nélkül is tudom kezelni Samu telóról, tabról. Sztem az S23+ minden másban lemossa a pályáról ezt a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- OLCSÓ MONITOROK
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest