Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
Az elmúlt néhány évben Xiaomi telefonjaim voltak, (Mi Mix 3, Mi 9, 10 és 11) de xiaomi.eu ROM-mal, innen álltam át kb egy hónapja S23U-ra.
Ami MIUI-n alap és egyszerűen beállítható volt, ahhoz Samsungon komolyabban utána kellett nézni és feltenni néhány Good Lock modult. A teljesség igénye nélkül:
- amikor a MIUI nem támogatta a gesztus vezérlést külső launcher alatt, akkor úgy át tudtam állni Nováról, hogy semmi nem hiányzott, minden nekem fontos funkciót benne volt, testre szabhatóan
- Samsung alatt kellett a HomeUp, hogy ne tudjam állítani a 5x7-es ikon kiosztást. Ha az alkalmazás listát átállítom függőlegesre, akkor nem lehet ugyanazt a 5x7-es kiosztást beállítani, mint ami fekvőben van
- MIUI-n egy-egy gomb volt, hogy hangerő gomb le kétszerre elinduljon a kamera, bekapcsoló gomb kétszerre a zseblámpa
- Samsungon a RegiStar modul kellett hozzá, hogy a kamera a bekapcsoló gomb kétszerre, a lámpa pedig a hosszú nyomásra bekapcsoljon
- A MIUI-n egy kapcsolóval láttam az értesítési sávon az aktuális adatforgalom sebességét, Samsungon nem találtam ilyet.
- MIUI-n az értesítési sáv ikonjait egy "kompakt" kapcsolóval lehetett "sűríteni", Samsungon ehhez is egy modul kellett, hogy lehúzva hat gyors kapcsolót érjek el, ne kevesebbel
- MIUI-n lehúzva az értesítési sávot az órára nyomva, azonnal betöltötte az alkalmazást, itt hiába nyomkodom, nem történik semmi, pedig könnyebb lenne innen elérni, mint a widget-en eltalálni az órát dátum és a hely között.
Stb.Ettől még nem mondom, hogy a Samsung vagy a OneUI rossz, de a MIUI (főleg a kínai alapú eu ROM-mal) mára egy jól használható, átgondolt, kiforrott rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest