- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Sima 13-at fogtam a media marktban kézbe. Nem rossz, de nem kapott el a must have érzés. Odatettem a Poco F3-at mellé és jóval kisebb volt. Minőségi az látszik, de 400-ért sok.
-
Terentius
őstag
Szinte biztos, hogy nem lesz B20, sőt sima 13 esetén B7 sem a tradingshenzen compatibility list alapján. Viszont tudja valaki, hogy honnan lehet kintről értelmes áron beszerezni? Úgy veszem észre már a banggood, aliexpress sem elérhető forrás mint volt anno. Illetve utóbbi de, csak még drágább mint itthon.
-
Terentius
őstag
Át kell állni xiaomi.eu romra és hamarabb jön frissítés. Plusz abban van hivásrögzítés a tárcsázóban.
-
Terentius
őstag
Ahogy látom a kontra oldalon elenyésző problémák vannak ami a felhasználók max egy százalékát ha érintik. Kérdem én hogy miért csak tetszett plecsnit kapott ez a telefon? Nem látom az indoklást megfelelőnek! Bezzeg ha Huawei lenne vagy honor - ami nyilván fizeti az oldalt is -akkor rögtön különösen ajánlott plecsni lenne. Várnám az objektivitást de valahogy nem lelem. Nem azt mondom hogy különösen ajánlott ennyi pénzért, de azért legyünk már tényszerűek és ne mondjátok nekem hogy egy ajánlottat nem érdemelt volna meg. A 13 as tesztre is kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple MacBook
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest