- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
Sima 13-at fogtam a media marktban kézbe. Nem rossz, de nem kapott el a must have érzés. Odatettem a Poco F3-at mellé és jóval kisebb volt. Minőségi az látszik, de 400-ért sok.
-
Terentius
őstag
Szinte biztos, hogy nem lesz B20, sőt sima 13 esetén B7 sem a tradingshenzen compatibility list alapján. Viszont tudja valaki, hogy honnan lehet kintről értelmes áron beszerezni? Úgy veszem észre már a banggood, aliexpress sem elérhető forrás mint volt anno. Illetve utóbbi de, csak még drágább mint itthon.
-
Terentius
őstag
Át kell állni xiaomi.eu romra és hamarabb jön frissítés. Plusz abban van hivásrögzítés a tárcsázóban.
-
Terentius
őstag
Ahogy látom a kontra oldalon elenyésző problémák vannak ami a felhasználók max egy százalékát ha érintik. Kérdem én hogy miért csak tetszett plecsnit kapott ez a telefon? Nem látom az indoklást megfelelőnek! Bezzeg ha Huawei lenne vagy honor - ami nyilván fizeti az oldalt is -akkor rögtön különösen ajánlott plecsni lenne. Várnám az objektivitást de valahogy nem lelem. Nem azt mondom hogy különösen ajánlott ennyi pénzért, de azért legyünk már tényszerűek és ne mondjátok nekem hogy egy ajánlottat nem érdemelt volna meg. A 13 as tesztre is kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest