- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
-
klaya86
senior tag
válasz
Terentius #158 üzenetére
Nem azzal van bajom, hogy kínai. Inkább a szoftver az, ami komolytalanná teszi. Volt Huawei telóm, Mate 10 pro. Máig a top telefon számolta minőség érzetre. Kibontottam anno a dobozból és jött a waooo faktor. A kamerája top volt akkoriban. Aztán pár év múlva voltak xiaomi telóim, közel sem hozták azt az érzést, a szoftverről nem is beszélve. Huawei szoftvere nekem kicsit Samsungos volt abból a szempontból, hogy minden működött úgy, ahogy annak kell, mindenféle mókolás nélkül. A xiaominál ez nagyon nemhogy volt. Nem csak a hardver miatt prémium valami, a szoftver szerintem nagyon sokat számít. Az, hogy kurva reklámok mindenhol, csomó kisebb nagyobb szoftveres bug van, ami után túrni kell a netet, hogy megoldás találj, nekem komolytalanná teszi az egészet. Egy éve használtam utoljára Xiaomit, 4-5 kilóért nekem meredek a történet.
-
janeszgol
félisten
válasz
Terentius #42 üzenetére
Érthető. Havi/heti szinten jön ez, hogy az oldalt lefizeti az Apple, a Samsung, a Huawei, a HMD, Doogee, Nagymama (a lekváros).
Nem is értem, aki ilyeneket ír, az nem ismeri az oldalt? Pont ellenkezőleg. A HMD megorrolt rájuk, mert a kérésük ellenére sem írtak szépeket az amúgy valóban gagyi telóikról. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest