- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Jogos, fasságot kérdeztem.
Most ott tartok, hogy egy ripityara tört Huawei P30 készülékkel nyomom, de mire elhatároztam hogy vegyek, addigra elfogyott a szolgáltatóknál..
Az S23 Ultra még drága, az S22 Ultra meg..., annyira nem jó állítólag, - cserébe simán lehet kapni 300K áron hivatalos 3 év garis, Bontatlan példányokat..
Dilemma.
Mert nálam ez a két készülék van radaron, semmi más nem érdekel. -
Cunaja
addikt
Lejárt a szerk idő:
Szerk. Most a hülye azért nem vagyok üzletben pár napig, volt a fehér 469K-ért. Elvitték mint a cukrot. Most megint 524.999FT
Némelyik szolgáltatónál olcsóbb lehet, de nincs. Akkor mit érünk azzal, hogy olcsóbb?
Nekem se tudnak fehéret adni, mert nem tudják, mikor lehetne beszerezni. Ezért most fekete telóm lesz. Még mindig kevés van az országban.
Itt is olcsóbb, de nincs. Pár darabokat rendelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest