- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Úgy látom, néhány akciót eltekintve és az árfolyam változást, amikor a készülék megjelent 386/EURO , nem nagyon látok árcsökkenést.
Mivel prémium termék és prémium ár, nem szállítanak be sokat és amig ez így lesz, nem is fog jelentősen csökkeni az ár.
Ugye sima kereskedelem. Kevés van valamiből, csillagászati ár. Sok van valamiből ( túl kínálat ) olcsóbb ár. A végén meg szabaduló árazás van, de akkor már a készülék is több éves lehet.
A Samu Ultra se sokat csökkent, pedig abból van.
Pro és kontra a két készülék között.
Elvileg a Samu túlszaturált és túl élesített képeket produkál, de van sok előnye is.
Nekem nem volt gond, mert Huawei párti vagyok, ami ugye nincs Google-val, a Honor Magic 5 pro hátulja nem tetszik, így maradt a Cicamica 13 Pro.
Amíg működött a telefonom, imádtam szinte minden percét. Most, lassan egy hónapja a MI10T pro-t nyomom. Ezt is imádom, de azért van különbség. Ha kezedbe veszed a telefont, akkor már egyből érzed az ár fekvést, pedig nem is kapcsoltad be.
Mivel Huawei P30-ad volt, szerintem neked lehet kéz idegen lenne a Samu ultra. Menj el és fogdosd meg, olyan helyen a két telefont, ahol van mindkettő. Megfogtam én is a Samut. de nem tudnám megszokni. Mindig is a lekerekített telefonokhoz voltam szokva. Az almát is fogtam 14 Pro max, de az sem jött be. ( Persze csak kíváncsiságból ) -
Cunaja
addikt
Szerinted?
Jó magam vagyok rá a példa, hogy igenis, k....a sokat számít a garancia. Szerencsés voltam és 10000 készülékből kifogtam azt az egyet, amin Ghost Touch jelenség van és használhatatlan a kijelző. Most kapok egy új telefont, ( azt várom ) de ha nem lett volna gyári garancia, akkor a bolti garanciát, lehet a fejemre kenhettem volna.
Ha a 300 000 forintot átszámítjuk a mai 369 forintos árfolyamon, az kerekítve felfelé 814 EURO. Egy kínai model is 817 EURO . Itt találtam olcsóbban, de mivel a nyelv angol és kínai, illetve kérheted Xiaomi eu-val és nem global rommal, feltételezem, hogy ez is kínai. Mindenesetre meg kell nézni az itthoni szervizek partner listáit. Ha nincs benne a hely, ahonnan vásárlod, akkor nem is foglalkoznak a készülék garanciális javításával.
Összefoglalva, hát...... eléggé érdekes!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest