Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Úgy adok ki, hogy a 14 pro 570 ezer volt, de eladtam az előző telefonom 380 ezerért, szóval a különbséget fizettem ki. Ekkora összeget nem vagyok hajlandó egy xiaomi-ra áldozni. Igazán nem akarok téríteni, de amióta almára váltottam újítottam egy apple watch-ot illetve egy macbook-ot és az ökoszisztéma az tényleg zseniális. Pedig boldogan jártam a fórumokba röhögni az isheep-eken, de aztán kipróbáltam... és tényleg nagyon jó a rendszer. Nem tökéletes, mert olyan nem létezik. Én azt javaslom mindenkinek, ha már ilyen őrületes összeget hajlandó kifizetni, akkor érdemes kipróbálni mást is
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest