- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
válasz
Viktor0610 #419 üzenetére
Az arányok nem ugyanazok.
-
NemMo
őstag
Xiaomi már a prémium árazást megvalósította, de gyártani még mindig nem képes eleget. Van ami nem változik xiaomiéknál
-
NemMo
őstag
Nem, sima pro, de ez mindegy is. Azt mondanám, hogy egy suziki-ért nem vagyok hajlandó 10 misit fizetni, hanem akkor inkább 12 misi egy vw/merci/bmw vagy ami tetszik a példában. Kb így tudnám leírni a szitut. Nem akarok flamet kelteni, így inkább távozom, csak durva, hogy ennyi egy xiaomi. Tudom én, hogy jó telefon ez is vagy legalábbis az volt amikor még nekem is ilyen volt. Használjátok egészséggel és béke.
-
NemMo
őstag
Úgy adok ki, hogy a 14 pro 570 ezer volt, de eladtam az előző telefonom 380 ezerért, szóval a különbséget fizettem ki. Ekkora összeget nem vagyok hajlandó egy xiaomi-ra áldozni. Igazán nem akarok téríteni, de amióta almára váltottam újítottam egy apple watch-ot illetve egy macbook-ot és az ökoszisztéma az tényleg zseniális. Pedig boldogan jártam a fórumokba röhögni az isheep-eken, de aztán kipróbáltam... és tényleg nagyon jó a rendszer. Nem tökéletes, mert olyan nem létezik. Én azt javaslom mindenkinek, ha már ilyen őrületes összeget hajlandó kifizetni, akkor érdemes kipróbálni mást is
-
NemMo
őstag
Én sajnos kiadok ennyi pénzt is, mert imádom a kütyüket. Évekig xiaomi-t használtam a redmi 4x-től a redmi 9t-ig bezárólag. (lehet rosszul emlékszem a nevére, de a poup up kamerás telefonról beszélek). Az előnye az volt, hogy jó hardvert adott olcsóbban. Aztán vettem egy huawei p30 pro-t, amit imádtam. Gondoltam kipróbálom az iphone-t is egy 11 pro-val. Azóta almát használok illetve a xiaomi elvesztette az előnyét az árazásban. 500 ezer forintért inkább alma. Bocsánat, de ez van.
-
NemMo
őstag
Ennyi pénzért ki vesz xiaomi-t? Akkor már inkább samsung vagy iphone. Röhej... Nem véletlenül hagytam ott a márkát 2019-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Videószerkesztés
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest