Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Dare2Live
üzenetére
Majdnem összejött 4 hónappal ezelőtt egy P7Pro, csak regisztráció nélkül rendeltem, s olyan előlegárat kért a szolgáltató, hogy inkább lemondtam. Rá 1 hónapra regelve már a Mate50Pro-val csináltam meg a rendelést kíváncsiságból, hogy azért mennyi előleget akarnak, azt nullával megkaptam
Ha Pixelnél teszem, most az lenne. Így jött ki a lépés.
X13Pro az eddigiek alapján ütős (ahogy a Honor Magic 5Pro is), és jobban kéne mint a Pixel ha a 2 közt kellene választani.
Nekem itt Németben a Pixelnek az élő fordítása jött volna jól, azért is akartam volna..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Apple asztali gépek
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OTP Bank topic
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha Pixelnél teszem, most az lenne. Így jött ki a lépés.