- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhia
csendes tag
Xiaomi böngésző az alapértelmezett, ez nyitja meg a linkeket. Viszont egyéb esetben a Samsung böngészőt használom. Hogy tudom utóbbit beállítani alapértelmezettnek? Nem találok ilyen opciót.
-
Rhia
csendes tag
Majdnem 5 év OnePlus 6T Oxygen OS után szintén volt némi agyfasz a MIUI-val, szokni kell még. Viszont a teló mérete tökéletes, nagyon kényelmes a fogása, lapos a képernyő a széleken is, erős a vas. Az akksi nálam majdnem 2 napot bír, játékon kívül mindenre használva, nem spórolósan.
-
Rhia
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Ma reggelre javulás tapasztalható, valamint kikapcsoltam a mozgáskövetést. -
Rhia
csendes tag
Sziasztok!
10 napja használok egy ilyen telót, 14.0.27.0 (TMCEUXM) verzióval.
Fotózásnál nagyon melegszik - klimatizált helyiségben is, nemcsak kint a melegben - nem is kell hozzá sokat lőni vele. Valamint az elkészült képekbe már kicsit is belenagyítva, akár zoomal készült, akár nem (portré, 'makro' vagy épületek), minden kép tiszta kása, egy éles pont nem igazán van rajtuk. Több oldalon néztem képeket, itt is, azokon belenagyítva minden ok, ugyanazon exif adatokkal, mint nálam. Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest